Ми у Facebook
21.10.2011, 09:23

Рівненські перукарі — найкращі в Україні [+Фото]

Рівненська стилістка та перукарка Ірина Раєвська здобула третє місце серед професіоналів на чемпіонаті Your Hairs Awards у Києві. Її учениця Людмила Максимів стала другою серед учнів. Також рівненських перукарок запросили на Кубок дружби міжнародного чемпіонату "Невские Берега" у Санкт-Петербурзі.
Одна з кращих місцевих перукарів Ірина Раєвська не перестає дивувати успіхами. Цьогоріч команда студентів під її керівництвом успішно виступила на Кубку Києва, конкурсі "Ексклюзив-2011" та Чемпіонаті України. А нещодавно Ірина увійшла до когорти кращих у міжнародному конкурсі "Зірка Estel".



— Одразу ж після приїзду із Санкт-Петербурга вирішила спробувати свої сили у чемпіонаті з перукарського мистецтва Your Hairs Awards, — розповіла Ірина Раєвська. — Для цього зібрала команду найкращих у місті професіоналів своєї справи. Підбір моделей забезпечило агентство моделей "Панна", працювала з нами найкращий рівненський візажист Ольга Гурська, одяг для моделей створила молода дизайнерка Ольга Мамкова.
Фінал чемпіонату з перукарського мистецтва Your Hairs Awards відбувся днями в Києві.



— У організаторів та суддів були жорсткі вимоги, так на створення образу відводили лише півгодини, — зауважила перукарка. — Трішки легше було учням – обмежень в часі не ставили.


Ірина здобула бронзову нагороду у номінації "Весільна пара" за роботу у стилі "Стиляги". Образ втілили моделі Ліза Палійчук та Юрій Боїштянов.

— Чоловічий одяг взяли з колекції, а для дівчини я створила сукню з нуля, — наголосила Ольга Мамкова. — Перед створенням ескізу довелось вивчити багато інформації, адже образ повинен був мати вкраплення і сучасного стилю.

Учениця Ірини Раєвської Людмила Максимів виборола друге місце у номінації "Модний жіночий образ", який втілила модель агентства "Панна", учасниця конкурсу "Міс Рівнещина" Яна Герус.
Обидві перукарки виграли подарунки, сертифікати та запрошення на участь у Кубку дружби міжнародного чемпіонату "Невские Берега" у Санкт-Петербурзі 25 лютого 2012 року.



— Це дуже престижний конкурс. Цьогоріч візажист Ольга Гурська стала лауреатом конкурсу "Невские Берега", наголосила Ірина Раєвська. — Тому ми наступного року усією командою плануємо представити Рівне.
Втім, для поїздки перукарі мають заручитись підтримкою меценатів, адже поїздка на такий чемпіонат обійдеться недешево. Самі учасники сподіваються на підтримку з боку міської влади та міського голови Володимира Хомка.





На правах реклами