Ми у Facebook
11.11.2011, 08:18

Рівненські житлові довгобуди здадуть. Скоро...

Три найбільші довгобуди Рівного невдовзі будуть завершені. Принаймні у цьому черговий раз запевняють чиновники.
Питання завершення довгобудів та отримання житла — найбільше цікавили мешканців Рівного. Принаймні саме їх вона найактивніше задають керівництву міського УКБ.

— За дев’ять місяців цього року до нас надійшло 53 письмових звернення, 14 усних озвучили під час особистого прийому громадян. Більшість з них стосувались питань будівництва, отримання житла, термінів завершення будівництва розпочатих багатоповерхівок у місті. Здебільшого мова йшла про будинок на вулиці Черняка, 4/5, на вул. Коновальця, 1 (так званий МЖК «Газотрон» - авт.) та житлового комплексу «Золота підкова», — прозвітував членам Рівненського міськвиконкому начальник міського управління капітального будівництва Олег Герман.

За його словами, місто вже відмовилось від своєї пайової участі у будинку на вулиці Черняка, 4/5 . Це дозволить залучити приватного інвестора для завершення будівництва. Також продовжується робота із інвестором, який добудує житловий комплекс «Золота підкова».

А от багатостраждальний будинок на вулиці Коновальця, 1 обіцяють цього разу здати до кінця місця, хоча раніше обіцяли здати будинок в експлуатацію до кінця червня цього року. Керівництво компанії-забудовника ЗАТ "Будівельна компанія "Рівнепромбуд", нібито, вже знайшло для цього 170 тисяч гривень.





На правах реклами