Ми у Facebook
08.12.2011, 13:54

Олександр САЧУК - Небалакучий "сірий кардинал"

Посада: депутат Рівненської міськради, засновник ТОВ "ВЕСТ-ТОРГ", ТОВ "ВЕСТ- ФІШ"
Вік: 50 років
Олександр Сачук зайняв місце у сесійній залі Рівнеради рік тому. Довгий час залишаючись, так би мовити, за крок до нього. Адже був членом Рівненського міськвиконкому з 2006 року. Тоді, як людина, яка тривалий час пропрацювала у бізнесі й звикла вирішувати проблеми оперативно, щиро здивувався. У місті виявилося чимало дрібних проблем, які просто не помічають на загальному тлі. І, не чекаючи нікого, взявся вирішувати такі на своїй та навколишніх вулицях. Неквапно, але напевно.

Послідовно і цілеспрямовано, наче розвиваючи добре прописаний бізнес-план, пан Олександр рухався до депутатського крісла. Щоправда, так би мовити, з першої спроби сісти у нього не вдалося — мажоритарку програв. Депутатом став за партійним списком “Нашої України”. Гіркий урок дав свої плоди. Не один раз доводилось чути від Сачука-старшого: "Депутатом-мажоритарщиком бути важливіше. Адже він більше усвідомлює свою відповідальність перед виборцями".
За свій перший рік із депутатським значком Олександр Сачук не може записати на свій рахунок часті виступи біля мікрофона чи голосні заяви. Він не лідер обговорень спірних питань і нечастий гість на телебаченні. Олександр Сачук — "сірий кардинал", який не звик до публічностті, але впевнено робить свою справу.

Так, під його контролем асфальтували вулиці по виборчому округу, на якому балотувався. А з виборцями зустрічається у двох пунктах прийому громадян. Саме там зародилися й "зелені" ідеї Олександра Сачука: привести в порядок парк відпочинку, що навпроти Палацу дітей та молоді, та зону відпочинку поблизу палацу культури “Текстильник”, озеленити додатково ці території. І здавалося б, попереду ще чотири роки депутатства, а робота вже розпочата. І це — найважливіше.





На правах реклами