Ми у Facebook
08.12.2011, 14:55

Антон САЧУК - молоде обличчя влади

Посада: депутат Рівненської міськради, директор ТзОВ "ЛАЙМ", ТзОВ "ВЕСТ-ФІШ"
Вік: 26 років
Антон Сачук — молоде обличчя на політичному горизонті Рівного. Його поява у партійному списку "Фронту Змін" — цілком закономірна, адже молода політична сила формувала й відповідну команду. А після нещодавніх подій, пов’язаних з виходом з партії Арсенія Яценюка кількох "гравців", які вже встигли зробити собі ім’я у Рівному, Антон займає у структурі місцевих "фронтовиків" далеко не останнє місце. На останніх виборах саме партійність приводить його до депутатства у Рівненській міській раді.

В одному з інтерв’ю Антон Сачук зазначив, що йшов у депутати заради того, аби допомагати людям з їхніми постійними проблемами, які вони власноруч не можуть вирішити, щоб дізнатися про всі проблеми міста. Перший рік роботи у сфері місцевого самоврядування дав свої плоди. Нині Антон активно залучає рівнян до вирішення проблем міста, аби не були осторонь їх вирішення.

Серед пріоритетів депутата — раціональне використання міського бюджету. Допомагає у цьому досвід у роботі з фінансами та організаторські здібності. Адже Антон Сачук керує успішним підприємством, яке заснував разом із батьком Олександром Сачуком (до речі, також депутатом міської ради). Працівники цього підприємства говорять про Антона як про директора-професіонала.

Успішний у бізнесі не лише Антон, його дружина Ілона — теж. Вона є співвласником ТзОВ "Вест-Моторс". Антон та Ілона хоч ще молоді люди, але вміють раціонально приймати рішення та використовувати свій час. Стимулює у цьому молодих батьків чарівна донечка Кіра.
Проте не тільки у бізнесі проявив себе Антон Сачук. З дитинства професійно займається плаванням — він має звання майстра спорту.





На правах реклами