Ми у Facebook
08.12.2011, 15:51

Данило КОРИЛКЕВИЧ - Успішний менеджер на службі держави

Посада: депутат Рівненської облради, голова Дубенської райдержадміністрації
Лідери місцевих громад повинні бути насамперед менеджерами, переконаний Данило Корилкевич. Він знає, про що говорить: у минулому — багаторічний директор Дубенського цукрового заводу, голова Рівненської обласної ради, власник успішного бізнесу, в якому працювало 25 тисяч людей, нині Данило Михайлович — знову на державній службі, де свій колосальний життєвий та управлінський досвід вміло використовує на благо Дубенського району.

Цілеспрямована робота очільника Дубенщини з сільськими головами району дає результат: на місцях знаходять нові джерела доходів, а відтак — поповнюється місцевий бюджет. За 10 місяців нинішнього року сільські та селищна ради виконали план надходжень більш як на 110 відсотків, районний бюджет — виконано майже на 107 відсотків від плану. А більше коштів у місцевій скарбниці — більше й можливостей для створення комфортніших умов життя мешканців району.

Данило Корилкевич вважає: справжні лідери місцевого самоврядування — це ті, хто вміє організувати людей для вирішення конкретних проблем населених пунктів — від допомоги знедоленим пенсіонерам до облаштування історичних місць. Саме так, гармонійно поєднуючи турботу про земне і духовне, працює голова Дубенської райдержадміністрації: за вісім місяців перебування на посаді він зрушив з місця багато застарілих проблем району, вмілою рукою господаря навівши лад у багатьох сферах.

"Політика ― це те, що ти зробив для людей", ― любить повторювати Данило Михайлович. І слід визнати: "політика конкретних справ" у одному окремо взятому районі йому неабияк вдається. У 10 сільських школах району працюють сучасні внутрішні вбиральні, здійснено ремонт 65 доріг комунального значення, 16 сіл Дубенщини освітлюються вночі, розпочато реконструкцію районної лікарні... "Навіть якби працював цілодобово — люди йшли б і йшли б", — зізнається Данило Корилкевич. А отже, добре знаючи, як працюють економічні механізми, Данило Михайлович чітко, оперативно, по-діловому дає раду максимуму проблемних питань, перетворюючи Дубенщину на приклад для наслідування і в інших районах. Що виглядає цілком логічно: рівень, масштаб особистості Корилкевича — набагато більший, ніж рамки окремого району.





На правах реклами