Ми у Facebook
12.12.2011, 11:18

Сьогодні — День сухопутних військ України

Вітаємо усіх, хто має відношення до цих військ, з професійним святом! Дякуємо вам за те, що ви забезпечуєте нам мир, спокій і стабільність.
Наказом Президента від 18.10.1997 в Україні встановлено свято – День Сухопутних військ, який відзначається щорічно 12 грудня.

Сухопутні війська Збройних Сил України були сформовані у складі Збройних Сил.
Ці війська є головним носієм бойової могутності незалежної Української держави.

Основу керівництва групою Сухопутних військ складають оперативні командування: Південне – зі штабом в Одесі, Західне – у Львові і територіальне управління "Північ" — у Чернігові.

Роди Сухопутних військ Збройних Сил України: механізовані й танкові війська, ракетні війська й артилерія, армійська авіація, аеромобільні війська, війська протиповітряної оборони.



Ви теж бажаєте привітати близьких, друзів? Надсилайте текст привітання та фото на електронну пошту bo@ogo.ua або телефонуйте за телефоном 62-57-00.

Ви можете не тільки привітати близьких зі святом, а й зізнатися в коханні чи зробити пропозицію руки та серця так, щоб його побачило все наше місто!

При бажанні Ви можете замовити друковану кольорову листівку з вітанням, яка буде точним відображенням вітання на нашому сайті.





На правах реклами