Ми у Facebook
13.12.2011, 18:07

На Рівненщині шукають водія "Хонди", який зник з місця ДТП

У Сарненському районі водій збив пішохода і залишив місце ДТП. Чоловік помер одразу.
10 грудня близько 19-ї години на 72 кілометрі автодороги Городище – Рівне – Старокостянтинів, у селі Немовичі Сарненського району водій невстановленого автомобіля, рухаючись зі сторони міста Сарни в напрямку Рівного, здійснив наїзд на 51-річного місцевого жителя Юрія, який перетинав проїзну частину дороги з правої сторони на ліву по ходу руху транспортного засобу.

Про це OGO.ua повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.

Водій невстановленого автомобіля з місця дорожньо-транспортної пригоди зник. Наслідки зіткнення автомобіля з велосипедистом для останнього стали фатальними, адже травми, які він отримав, виявилися не сумісними з життям. Чоловік загинув на місці події.

Прибувши на місце дорожньо-транспортної пригоди, працівники ДАІ встановили, що наїзд на велосипедиста здійснив автомобіль орієнтовно марки HONDA, адже на місці події вилучили емблему HONDA та декоративну планку з написом HONDA. Наразі не вдалося встановити місце знаходження водія та автомобіль.

Працівники міліції звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо цієї дорожньо-транспортної пригоди, допомогти встановити водія та автомобіль. Звертайтеся за телефоном (0362) 26-79-59 або 102.





На правах реклами