Ми у Facebook
15.12.2011, 15:12

У Рівному Олександр Харват презентував фотоверсію Пересопниці [+Фото]

Відомий рівненський фотохудожник та видавець Олександр Харват презентував набір листівок "Пересопниця – Батьківщина української Першокниги". У новому проекті зібрані кращі фото Пересопниці та культурно-археологічного комплексу.
Фотохудожник Олександр Харват продовжує популяризувати історію та культурні пам’ятки Рівненщини. Вслід за проектами "100 святинь Великої Волині" та "Рівне. На європейських перехрестях" він презентував добірку листівок "Пересопниця – Батьківщина української Першокниги".



— Цьогоріч чимало було зроблено для розвитку вотчини найвідомішої книги України. Побудовано чимало пам'яток, зібрані археологічні експонати, — зауважив Олександр Харват. — Все зроблене — тепер треба більше розповідати про Пересопницю усьому світу.



Проект вміщує 18 листівок, де зафіксовані краєвиди та цікаві моменти буднів музею та села. Їх митець зробив під час численних відвідин Пересопниці.



— Насправді про наш музей знають добре тільки на Рівненщині, — розповів директор культурно-археологічного центру "Пересопниця" Микола Федоришин. — А в Україні нам ще треба його популяризувати та запрошувати туристів. Тому саме такі проекти як "Пересопниця – Батьківщина української Першокниги" найкраще допомагають це робити.




Знайти листівки вже можна у "Пересопниці" та рівненських книгарнях. А вже у наступному році Олександр Харват планує видати повноцінний фотоальбом, присвячений Першокнизі.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ