Ми у Facebook
19.12.2011, 12:32

На Зарічненщині в пожежі у власній оселі загинула 75-річна жінка

Сьогодні о 4 годині ранку до чергового диспетчера Зарічненського райвідділу МНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку села Вовчиці Зарічненського району.
На місце виклику негайно виїхало чергове відділення державної пожежної охорони місцевого райвідділу МНС. Коли вогнеборці прибули за вказаною адресою, подолавши майже 25-кілометровий відрізок сільської дороги, практично увесь будинок був повністю охоплений полум’ям, дах та перекриття від високої температури обвалилися. Не гаючи часу, бійці МНС приступили до гасіння, проте врятувати оселю від знищення вогнем, на жаль, не було жодних шансів. Серед згарища вогнеборці вивили тіло людини.

Працівники МНС з’ясували, що загиблою виявилася 75-річна господиня Галина. Старенька проживала сама, крім того була інвалідом І-ї групи. Наразі причину пожежі та загибель людини з’ясовує слідчо-оперативна група.

Зважаючи на жахливу статистику та з метою попередження загибелі громадян на пожежах, працівники Управління МНС України в Рівненський області вкотре звертаються до усіх громадян із застереженнями:

- У поводженні з відкритим вогнем та палінні, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами необхідно бути надзвичайно обережними та уважними;

- Ні в якому випадку не користуйтеся саморобними електрообігрівачами, пошкодженими розетками та вимикачами;

- Не залишайте без нагляду увімкнені побутові електроприлади;

- Не експлуатуйте печі, що мають тріщини;

- Не паліть цигарок, лежачи у ліжку;

- При вживанні спиртних напоїв, не користуйтеся відкритим вогнем, адже це може коштувати вам життя;

- Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх.

Дотримання елементарних правил пожежної безпеки під силу кожному! Зробіть усе зележне від вас, щоб зберегти своє життя та майно від вогню.





На правах реклами