Ми у Facebook
26.12.2011, 14:09

Рівненський фотоклуб "Простір фото" подарував рівнянам фотовиставку [+Фото]

У галереї "У фарватері істин" відкрилась щорічна звітна виставка "Простір фото-2011". На експозиції зібрали 36 кращих фото у виконанні двох десятків фотохудожників. Серед них роботи і професіоналів своєї справи, і початківців.
За словами очільника фотоклубу "Простір фото", рік був багатим на творчі події, виставки як в Україні, так і за кордоном. Колектив клубу поповнився випускниками фотошколи Олександра Харвата і збагатився новими перспективними іменами. Звітні виставки стали традиційними, і є своєрідним подарунком рівнянам та гостям міста до новорічних та різдвяних свят.



— Новий 2012 рік також багатий творчими планами клубу, — зауважив Олександр Харват. Будемо брати участь у міських, національних та міжнародних виставках, пленерах. Також проведемо в Рівному Кубок фотографії "Я люблю своє місто, я люблю свій край", 7 Міжнародний салон художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову-2012".



Учасниками виставки стали місцеві фотографи Олександр Харват, Сергій Бондарук, Андрій Голубцов, Альона Зень, Олег Фещук, Геннадій Фещук, Тетяна Вакулюк, Олена Волосик, Ірина Слободюк, Олена Корнєєва, Жанна Каштан, Сергій Лєнкін, Віталій Філімонов, Дмитро Тинник, Дмитро Ревякін, Юлія Остапчук. Побачити виставку можна буде до 15 січня 2012 року у галереї "У фарватері істин" в ТЦ "Злата Плаза".













На правах реклами