Ми у Facebook
20.01.2012, 12:03

Зимові дороги Рівного: "Можливо, в мене зір поганий, або ж місто закупило невидиму супертехніку" [+Фото]

Ситуація із прибиранням снігу на вулиці Курчатова на відрізку руху маршруток №57, 66 і 69, м’яко кажучи, залишає бажати кращого.
На цій вулиці упродовж зими снігоочищувальної техніки я ще не бачив. Можливо, в мене зір поганий, або ж місто закупило невидиму супертехніку. Третього не дано.

Як би там не було, а хоча б пісочком посипати вулицю однозначно варто – якщо не з допомогою спецтехніки, то хоча б силами двірників.

На усьому відрізку спостерігається ожеледиця, маршрутні таксі рухаються дуже повільно. Оскільки на одному із відрізків дороги знаходиться підприємство «Інсеко», поблизу якого завжди паркуються багато автівок, які ускладнюють рух. У зв’язку із погіршенням погодних умов зростає ризик можливих ДТП за участі маршрутних таксі, а це вже не жарти, адже там знаходяться люди.





Рухатися пішки на цьому відрізку вулиці Курчатова дуже важко: сніг, перемолотий колесами автомобілів, дуже в’язкий. Волею-неволею пригадується відома фраза: «В таку погоду і собаку на вулицю не виженеш».





Було б справді непогано, якби тут з’явилися комунальники і навели лад. Тим паче, що на вулиці пролітає сніжок і ситуація буде тільки погіршуватися.

Про те, яку техніку закупило місто для прибирання вулиць, читайте тут:

У Рівному докуповують снігоочисну техніку
На Рівненщині підготовлено всю спецтехніку, яка розчищатиме дороги взимку
Іван Гема показав, чим сніг прибиратимуть

На нашу електронну пошту вже надійшли перші фото вулиць Рівного з коментарями і навіть цілі статті. Пропонуємо вашій увазі без скорочень і коментарів - читайте:

Зимові дороги Рівного: читачі продовжують надсилати фото
Зимові дороги Рівнещини: рейд з коляскою
Зимові дороги Рівного: дорогою на роботу
Зимові дороги Рівного: центр міста

Портал OGO.ua й надалі слідкуватиме за якістю роботи комунальних і дорожніх служб. Якщо у вас є фото чи відео про стан доріг у районах області і на вулицях Рівного - надсилайте на електронну адресу: dorogu.rivnogo@gmail.com





На правах реклами