Ми у Facebook
08.02.2012, 14:12

Парковки Рівного нерентабельні? [+Відео]

Понад 13 мільйонів гривень зі скарбниці Рівного торік у грудні осіли на рахунку Держказначейства. Ці кошти із бюджету перерахували будівельникам і постачальникам харчів. Свою роботу вони виконали, а грошей так і недочекалися. Щоб скоріше вирішити ситуацію, скликали позачергове засідання міськвиконкому.
Про виконання бюджету за 2011-й рік слухали на позачерговому засіданні міськвиконкому. Дохідна частина по загальному й спеціальному фондах перевищила видаткову на шість з половиною мільйонів гривень, - відзвітував Віктор Шульга начальник Рівненського міського управління бюджету та фінансів.

Не виконали бюджет по збору за паркування транспортних засобів. Торік на парковках планували заробити 300 тисяч гривень. Створили відповідне підприємство. Натомість, влітку площі парковок зменшили у 2,5 рази. Зробили це вимушено, через зміни у законодавстві.

Може статися так, каже міський голова Рівного Володимир Хомко, що у квітні від парковок узагалі доведеться відмовитися. За два місяці кожна платна стоянка повинна бути обладнана паркоматами. Ціна одного — 40 тисяч гривень, це задорого для скарбниці Рівного. Надто, коли трапляється так, що кошти виділені для постачальників затримуються на рахунку Держказначейства.

Без грошей залишилися будівельники й постачальники продуктів. Вони виконали свої зобов'язання ще у грудні 2011-го. Знову гроші для них розподілятимуть на сесії міськради 9 лютого.



Читайте також:
Вартість парковки у Рівному може збільшитися
У Рівному парковки закриють?
Влада Рівного просить закрити парковки [+ДОКУМЕНТ]





На правах реклами