Ми у Facebook
14.02.2012, 10:14

Капранови презентують у Рівному "Щоденник моєї секретарки" [+Фото]

16 лютого до Рівного завітають письменники та видавці брати Капранови. На малій сцені Рівненського облмуздрамтеатру вони презентуватимуть свою нову книгу "Щоденник моєї секретарки". У презентації під назвою "Троїсті мужики" візьме участь і фронтмен гурту "От вінта" Юрій Журавель.
Презентаційний вояж Капранови запланували чотирма західноукраїнськими містам - Острог, Дубно, Рівне та Луцьк. З студентами Острозької академії письменники спілкуватимуться 14 лютого о 14:00. 16 лютого о 13:00 презентація відбудеться і у Дубенському замку. Зустріч з читачами у Рівному відбудеться на малій сцені Рівненського облмуздрамтеатру о 20:00 16 лютого.




Вперше "Щоденник моєї секретарки" Капранови презентували торік на Львівському Форумі видавців. „Щоденник моєї секретарки” – це розповідь про особисту драму героя, який є частиною українського істеблішменту – на тлі драми країни, що відбувається влітку 2004-го. Кожен чоловік колись обирає між Мавкою та Килиною, і страждає при цьому аж ніяк не менше, ніж літературні герої.



- Коли виникла ідея „Щоденника”, ми перш за все взялися згадувати цікаві моменти, які довелося бачити особисто: бурхливі дев’яності та зловісні двотисячні – щоб наповнити текст реальними, а не вигаданими історіями. Однак тепер, коли поставлено крапку, ми раптом зрозуміли, що використали лише десяту частину того, що згадали. І причина проста – якби ми написали все, ніхто не повірив би, що це правда, - зауважують брати Капранови.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ