Ми у Facebook
29.02.2012, 11:14

Рівненська модель відкривала тиждень моди в Нью-Йорку [+Фото]

Юна рівненська модель агентства "Панна" Соломія Згода першою з місцевих моделей стала учасницею New York fashion week-2012 в США. На показах мод та фотосесіях у місті хмарочосів дівчина провела майже місяць.
Особливі зовнішні дані Соломії українські дизайнери та керівники модельних агентств оцінили буквально з часу першої появи на подіумі. 15-річна красуня, співпрацюючи з агентством "ПАННА", стала однією з найвідоміших моделей України лише за кілька місяців. У червні 2011 року дівчина закінчила навчання у школі моделей "ПАННА". А паралельно неодноразово брала участь в "Українському тижні моди". Втім, рівненську модель помітили і оцінили не тільки українські модельєри, а й міжнародні.



— Ми маємо зв’язки з різноманітними закордонними агентствами, куди й надсилали проби Соломії, — розповіла директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. — Одне з найвідоміших агентства "Форт" з Нью-Йорка запропонувало дівчині взяти участь New York fashion week-2012.



У Нью-Йорку Соломія у супроводі матері перебувала майже місяць. За той час пройшла чимало кастингів та фотосесій.



— У першому ж показі мені доручили відкривати Ньюйоркський тиждень моди, — зізналась Соломія. — За тиждень демонструвала одяг 11 всесвітньовідомих дизайнерів — Communa K, Rachel Comey, Sophia Theallet, Jeremy Laing, Kimberly Ovitz, Nicholas K, Costello, Sophia Theallet.



Також в активі Соломії вже зйомки у журналах "Сезони моди", "ELLE", "Marie Сlaire". Її обличчя можна побачити на білбордах Києва, де дівчина рекламує відомі бренди.











На правах реклами