Ми у Facebook
12.03.2012, 13:03

Сьогодні, ймовірно, оголосять вирок у справі Ганни Чайки

Прокурор просить 5 років позбавлення волі, 3 роки позбавлення права займати певні посади та конфіскацію майна. Адвокат, у свою чергу, просить знайти покарання, не пов'язане з позбавленням волі.
На минулому судовому засіданні у справі головлікаря рівненського пологового Ганни Чайки відбулися судові дебати.

Прокурор зачитав покази свідків та Ганни Чайки та зазначив, що вважає її вину повністю доведеною. Оскільки, на його думку, покази свідка Наталії М. є послідовними та такими, що відповідають дійсності. Натомість Ганна Чайка під час проведення слідчих дій у її кабінеті стверджувала, що гроші не її, що їх підкинули працівники міліції. І лише потім визнала, що півтори тисячі євро їй принесла Наталія М., які вона розцінила як подяку і збиралася витратити їх на потреби пологового будинку.

Прокурор також попросив суд скерувати матеріали справи щодо понятих до прокуратури на предмет вивчення питання стосовно порушення проти них кримінальної справи за завідомо неправдиві свідчення.

Адвокат Ганни Чайки Олександр Журавльов сказав, що вважає усі звинувачення безпідставними, надуманими і такими, що не знайшли
підтвердження під час судового слідства. Окрім того, на його думку, Наталія М. сама виконувала дії для створення умов злочину і провокувала хабар.

Тому він переконаний, що у діях Ганни Чайки відсутній склад
злочину, тому він просить суд її виправдати та врахувати її вік, стан здоров'я а також те, що й неї на утриманні знаходиться старенька матір.

Сьогодні Ганна Чайка матиме змогу виступити з останнім словом.

Слідчий у справі Ганни Чайки розповів суду, як проводився огляд службового кабінету головлікаря
Головлікар Рівненського пологового Ганна Чайка: "Не думала, що трудовий шлях з таким соромом закінчиться"
У суді у справі Ганни Чайки прослухали аудіозаписи





На правах реклами