Ми у Facebook
12.03.2012, 14:24

18-20 місця: Тетяна ШИРКО - Сила голосу

Статус: естрадна співачка, призерка Міжнародного пісенного фестивалю "Нова хвиля"
Уперше про тендітну дівчинку з Костополя в широких колах заговорили у 2010 році. Тоді 17-річна Тетяна зробила, здавалось неможливе: вразила зіркове журі співочого конкурсу "Нова хвиля 2010", довго лідирувала та врешті отримала срібну нагороду фестивалю.

Музикою Тетяна захоплюється змалку. У рідному місті на великій сцені співає з шести років, а от столичну вперше підкорила в 11. Тоді вона заспівала у дуеті з Євгенією Власовою у телевізійному шоу "Хочу бути зіркою". Відтоді мрію стати професійною піаністкою змінила інша — вокальна. Підтримала її й уся музична родина.

Нині ж Тетяна штурмує вершину ще одного пісенного шоу — "Голос країни". Сліпі прослуховування дівчина проходила, виконуючи пісню Вітні Х’юстон. До співачки повернулися троє тренерів. І всі були вражені: як у такому маленькому тілі може поміщатись голос такої потужності?!

Пощастило співачці й у битві один на один. На неї Тетяна вийшла у сукні від дизайнерки Юлії Айсіної, яку одягала на виступ на "Новій хвилі" та майже без макіяжу. Каже, віддає перевагу природній красі й усіляко уникає зайвої косметики.

За всі досягнення рідний Костопіль навіть зробив її своєю почесною громадянкою. Але чи то Тетяна, чи то продюсери нового вокального шоу, в якому вона бере участь, вирішили віддалити дівчину від батьківської землі. Адже в анкеті значиться, що співачка з Києва. Воно ніби й не дивно — нині Тетяна навчається на четвертому курсі Київського інституту музики ім.Р.М.Глієра й мешкає у столиці. Сама співачка наголошувала, що спершу навіть побоювалася великого міста, почувалася в ньому некомфортно. Та зараз вважає себе його частиною. Можливо, сама дівчина помітила "помилку" у телевізійних титрах, а може, продюсери вирішили розширити географію проекту, але Тетяна знову стала костопільчанкою.

Щоправда, чи вплине це на результат конкурсу — невідомо. Тетяні ж лишається сподіватися лише на силу свого голосу та його вплив на глядачів.





На правах реклами