Ми у Facebook
12.03.2012, 14:43

Вибір "ОГО": Інна ПОДОЛІНА - Бізнес-леді з чарівною посмішкою

Статус: директор Агентства нерухомості "Кадет СВС"
В офісі Агентства нерухомості "Кадет СВС", яке знаходиться на вулиці Київській, зустрічаємо Інну Подоліну. Красива, завжди усміхнена, на перший погляд вона не зовсім вписується в уявлення про бізнес-леді. Однак пані Інна — справжня успішна жінка. Її агентство — одне з найуспішніших на Рівненщині. І в той час, як із понад двісті агентств нерухомості, кризу пережили близько п’ятдесяти "Кадет СВС" не просто вижив, а утримує лідируючі позиції на ринку. Багато в чому завдяки саме енергії, вмінню працювати її керівника.

Інна Подоліна — успішна жінка в усьому. Закінчивши навчання в школі, здобула економічну освіту у Міжрегіональній Академії управління персоналом. Вийшла заміж, створила сім’ю і народила двох дочок. Але це все не завадило Подоліній зробити кар’єру в бізнесі. Очолювана нею фірма "Кадет СВС" на ринку ріелторських послуг з 1993 року. "Кадет СВС" є одним з лідерів ринку нерухомості, що надає послуги, пов’язані з купівлею, продажем, орендою житлової та нежитлової нерухомості. Успішно працює на первинному та вторинному ринку житла Рівного та Рівненської області, здійснює операції з державними установами та владними структурами.

"Кадет СВС" — член Асоціації фахівців нерухомості (ріелторів) України з 1997 року.

Наполеглива праця та успіх Інни Подоліною знайшли й гідну оцінку. "Професійне визнання 2008", "Ініціативність на ринку нерухомості та землі. 2007", "За особливі заслуги в розвитку ріелторського бізнесу" — далеко не повний перелік нагород агентства "Кадет СВС".

І, вочевидь, все це тільки початок у блискучій кар’єрі успішної жінки. Бо, як каже сама Інна Подоліна, вона живе і працює за принципом: "Не зупинятися на досягнутому і не стояти на місці".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ