Ми у Facebook
12.03.2012, 15:04

15-17 місця: Тетяна КІЧАТА - Щаслива жінка — щаслива у всьому

Статус: начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Рівненській області
Наприкінці минулого року Тетяна Кічата очолила реєстраційну службу Головного управління юстиції у Рівненській області. Це новостворена структура, яка виконуватиме такі функції: державна реєстрація актів цивільного стану, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізація осередків політичних партій та громадських об’єднань. А також реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. На плечі колективу, який сьогодні очолює Тетяна Кічата, лягли всі організаційні питання. Втім, долати труднощі жінці не звикати. Каже: нова робота — цікава й захоплююча. І оскільки структура нова, то починати доводиться все з нуля.

Але знову ж таки, і до цього пані Тетяні не звикати. У житті, за порадою чоловіка Юрія Кічатого, з яким познайомилися й одружилися, ще навчаючись у "водному" інституті, не раз змінювала роботу. Вперше, коли працювала у виконкомі в Рокитному, чоловік порадив піти на роботу журналістом. Затим очолила місцевий РАЦС. Коли ж Юрій Кічатий через роботу переїхав до Рівного, дружина поїхала за ним і знову ж таки усе розпочала спочатку. Працювала спеціалістом у Рівненському РАЦСі, а потім впродовж семи років його очолювала.

У 40 років здобула ще одну вищу освіту, закінчила Київський університет права.

Попри зайнятість на роботі, де звикла викладатися на повну, найголовніше для Тетяни Кічатої — її сім’я. Вона переконана: завдяки мудрості, терпінню і вмінню поступатися можна прожити щасливе сімейне життя.

З чоловіком Юрієм у шлюбі вже понад 30 років. Виховали двох дітей. Донька Олександра до декретної відпустки працювала помічником прокурора м.Рівного. А 1 березня вона народила третю дитинку — донечку Валерію. Тож онуки Настуся, Володимир і найменшенька Валерія — найбільша втіха і радість сім’ї Кічатих. Син Димитрій цьогоріч став першокурсником Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури України Національного університету “Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого”.

За минулий рік у житті однієї з найуспішніших жінок Рівненщини відбулося чимало змін. Усі вони для Тетяни Кічатої рівнозначні. І це не дивно, адже по-справжньому щасливою жінка може себе почувати лише тоді, коли все гаразд і в сім’ї, і на роботі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ