Ми у Facebook
12.03.2012, 15:05

15-17 місця: Валентина ПЕТРУК - Кондитер за покликанням

Статус: Голова дирекції АВКТВТ "Рівненська кондитерська фабрика"
Професіонал своєї справи має бути універсальною людиною завжди і в усьому. Пройти тернистий шлях "від" і "до" вдається не кожному. В пісні про капітана звучить: "Только смелым покоряются моря". А у випадку з Валентиною Петрук мова йде про підкорення кондитерського бомонду, де без тієї ж сміливості, відповідальності та наполегливості ніяк не обійтись.

З дитинства Валентина Тихонівна мріяла стати педіатром. Проте не склалося, і в результаті бачимо, що все, що не робиться в житті, — на краще. Валентина Петрук пішла працювати на кондитерську фабрику, де трудилася її мама. Починала із рядового співробітника. Поступово навчаючись і самовдосконалюючись, пані Валентина вже більше 40 років займається "солодкою" справою, 27 з яких є очільником кондитерської фабрики.

Співробітники про Валентину Тихонівну відгукуються якнайкраще. "І вислухає, і порадить, і допоможе. Замало знати й виконувати свої професійні обов’язки, важливо завжди залишатися людиною. Та і в самому її імені криється сила й міць, яку Валентина Тихонівна мудро використовує", — кажуть колеги. За словами пані Петрук, найважливіше — це сім’я і робота, решта — діло наживне.

У житті Валентина Петрук — активна та цілеспрямована. Впевнено кермує автомобілем Subaru. Любить подорожувати, тому не дивно, що "і чужому навчається, і свого не цурається". Прагне гармонійно поєднувати професійну діяльність та приділяти увагу своїй родині. Покликання будь-якої жінки — бути турботливою мамою та люблячою дружиною. Гордитися Валентині Тихонівні і справді є чим: гарно виховала двох дітей — сина Ігоря та доньку Тетяну, а тепер ще й чотирма онуками тішиться.

Правду кажуть, що випадковості не випадкові у нашому житті. Кондитерську династію Петруків продовжує син Ігор, який нині є заступником директора.

Валентина Тихонівна й надалі прагне розвивати свою професійну й громадську діяльність. Жінка переконана, що про людину говорять не її слова, а вчинки. Тому впевнена, що результат не змусить на себе довго чекати.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води