Ми у Facebook
12.03.2012, 15:28

12-14 місця: Людмила КУШНЕР - Бюджетна пані

Статус: начальник Головного фінансового управління в Рівненській області
Як говорить народна мудрість пострадянського часу: хтось у сім’ї має бути гарним і розумним, а хтось — заробляти гроші. І якщо заробляти гроші у гаманець Рівненської області Людмила Кушнер не завжди береться, то як їх витратити й у можливих випадках зекономити — знає на всі сто відсотків. Адже з фінансовими статками, які заробляє й витрачає така велика сім’я, як наша область, вона вдало справляється уже сім років.

Звісно, входженням у рейтинг найвпливовіших жінок області начальника головного фінансового управління — справа закономірна. Надзвичайно компетентна у всьому, що стосується видатків і надходжень від різних галузей економіки краю. Проконсультує в найзаплутаніших для більшості фінансових питаннях. І при цьому ніколи не демонструє зверхності.

Врешті-решт саме вона контролює бюджет, відповідає за кожну цифру у ньому і, що теж важливо, більшість з них пам’ятає без шпаргалок.
За професіоналізм та відданість фінансовій сфері пані Людмила має чимало нагород, серед яких — Почесні грамоти Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, обласної державної адміністрації та обласної ради. Як казала сама, логічним підсумком цього стало й звання заслуженого економіста України, яке вона отримала у 2009 році.

І хай скільки разів "менялась власть" на Рівненщині, до того ж подекуди мінялася кардинально, Людмилу Кушнер цінували й поважали. Адже фінансист, на відміну від політиків, які частенько змінюють власний курс, завжди залишається вірною шляху, обраному від початку — фінансовому. Можливо, саме тому колись пані Людмила відмовилася стати депутатом, але вільно почувається у сесійній залі. Можливо, саме тому досі обходиться без конфліктів з народними обранцями та чиновниками, що, сказати відверто, справа нелегка. А можливо, саме цей нейтралітет забезпечив Людмилі Кушнер посадову стабільність, впливовість та повагу в області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ