Ми у Facebook
12.03.2012, 15:37

Вибір "ОГО": Оксана ВАВРОВСЬКА - Позитивна красуня

Статус: власниця мережі ательє "Шарм"
Вона вміє посміхатися, одягатися, виглядати та й взагалі жити із шармом. А по-іншому просто й бути не може, адже статус власниці мережі салонів-ательє "Шарм" до цього просто зобов’язує. Оксана Вавровська пройшла шлях від звичайного продавця до успішної бізнес-леді. Сьогодні свої ділові справи вона гармонійно поєднує з обов’язками люблячої дружини та турботливої мами трьох донечок.

Відкрити власний бізнес для Оксани Вавровської було швидше інтуїтивним, аніж продуманим рішенням. Та й досі, як зізнається жінка, вона нічого не прораховує в бізнесі.

За фахом економіст, жінка спочатку працювала продавцем в одному із торгових центрів міста. За час роботи побачила, що там не вистачає послуг з ремонту та пошиття одягу. Ось так і виникла ідея створити міні-ательє "Шарм". Справа стала розвиватися. Запустила невеличку лінію одягу — шили пальта й ділові костюми. Однак Оксана Вавровська завжди віддавала перевагу індивідуальному пошиттю одягу. Сьогодні у Рівному розвинулася мережа ательє "Шарм" з чотирьох салонів. А влітку минулого року відкрили п’ятий у Здолбунові. Нині "Шарм" — це не просто ательє, адже тут клієнти можуть отримати цілий комплекс послуг — від пошиття і ремонту одягу до хімчистки і комп’ютерної вишивки. А ще Оксана Вавровська працює над створенням власної дитячої лінії одягу під ТМ "Шарм". Свій рецепт успіху бізнес-леді вбачає у тому, що потрібно з любов’ю і розумінням ставитися до людей. А ще важливо зібрати навколо себе хороший колектив, який може разом з тобою подолати всі труднощі.

— Я завжди намагаюся випромінювати позитив, бо такі люди притягують позитивних людей. Стараюся не виносити поганий настрій на люди, — зізнається пані Оксана. — А ще переконана, що людина повинна постійно розвиватися, тому часто відвідую бізнес-семінари, а також тренінги особистісного розвитку.

Жінка активно займається й суспільно-політичним життям, очолюючи гендерний напрям роботи в одній із партій. Свої суспільні та бізнес-справи Оксана Вавровська вдало поєднує й з піклуванням про свою родину. Разом з чоловіком Олегом подружжя виховує трьох чарівних донечок. У вільний Оксана Миколаївна любить прийняти ванну з ефірними олійками, почитати газету чи подивитися місцеві новини. А ще — куховарити для своєї сім’ї.

Оксана Миколаївна переконана: щастя — це здорова родина, добре ставлення чоловіка і "сродна" праця, як казав Сковорода.

— Ти не повинен змушувати себе йти на роботу. Або боятися щось змінити у житті, якщо те, що ти робиш, не приносить задоволення. А я займаюся тією справою, яка мені дарує позитив. Тому й відчуваю себе щасливою, — зізнається бізнес-леді.





На правах реклами