Ми у Facebook
12.03.2012, 15:46

9-11 місця: Світлана ЛЕВИЦЬКА - Левицька forever

Статус: завідувач кафедри математичного моделювання та інформаційних технологій в економіці Національного університету "Острозька академія", голова постійної комісії Рівненської облради з питань ХХХ
— Всім привіт! Є чудова новина!!! Закінчився конкурс "Улюблений викладач", суть якого полягала у визначенні найулюбленішого викладача у кожному ВНЗ України. Конкурс проводила газета "Все про бухгалтерський облік". За результатами студентського голосування у нашому ВНЗ найулюбленішим викладачем стала Левицька Світлана Олексіївна.

— Правільно, Левицька — форевер! Адекватна, розумна жінка!
Це — позаминулорічний діалог на інтернет-форумі студентів рівненського "водника". (Значну частину кар’єри пані Світлана присвятила саме цьому університетові, зокрема, впродовж семи років працювала деканом одного з найпрестижніших у НУВГП факультетів — економіки та підприємництва.) Минуло кілька місяців — і Світлана Левицька увійшла до "верхівки" списку Партії регіонів до Рівненської облради, пройшла в депутати й очолила в раді освітянську комісію. Отже, професійні та людські якості пані Світлани майже одночасно високо оцінили як молоді студенти-економісти, так і досвідчені серйозні люди з правлячої партії.

Навколо депутатської діяльності уродженки Цумані Світлани Левицької немає ореолу сенсаційних заяв і гучних скандалів — справжній знавець точних наук, вона "бере" логікою і чіткою аргументацією.

Як і належить людині, котра, почавши з посад економіста на високовольтному та бухгалтера на "Газотроні", а згодом пройшла шлях до доктора економічних наук, професора, сертифікованого аудитора, автора півтори сотні наукових праць. Знаючи ціну успіхові, Світлана Олексіївна нині опікується не лише двома доньками, а й професійним становленням молодих економістів та працевлаштуванням випускників місцевих вишів.

А у депутатській діяльності пані Світлані допомагають енергійні позаштатні помічники, серед яких є навіть переможниці конкурсів краси та інтелекту й президентські стипендіатки Леоніда Кучми — у майбутньому, можливо, нові Світлани Левицькі... А що, сказано ж студентами: "Левицька forever"!





На правах реклами