Ми у Facebook
02.04.2012, 09:06

У Рівному визначили напрямки діяльності ділового центру [Фото+Відео]

Обласний форум присвячений діяльності регіонального ділового центру відбувся в Рівному. Під час восьмигодинної роботи більш ніж півсотні бізнесменів, громадських діячів та студентів обговорили та напрацювали основні напрямки діяльності центру.
Нагадаємо, що в Рівненській області планують створення регіонального ділового центру, призначенням якого є допомога підприємцям у веденні підприємницької діяльності та підвищення ділової активності в Рівненській області.



Для того, щоб зробити роботу новоствореного центру максимально ефективною, влада вирішила з бізнесом та громадськими організаціями визначити найголовніші напрямки роботи центру. В області вже відбулось дебати, круглий стіл за участі підприємців, триває опитування. Завершальною подією у серії комунікативних заходів став форум на тему «Регіональний діловий центр – механізм створення та модель діяльності».



- За підсумками вже проведених заходів визначили три пріоритетних напрямки для роботи форуму. Зокрема учасники мають обговорити якість підготовки кадрів для бізнесу, ефективну взаємодію з владою та шляхи збільшення доходів місцевого бізнесу, - наголосила координатор форуму Віта Грицюк.


До проведення форуму 31 березня долучились більш ніж 60 учасників. Серед них студенти та викладачі вишів Рівненщини, приватні підприємці, керівники підприємств, активісти громадських організації, а також представники влади. Зауважень та пропозицій вистачало.



- Проблем до вирішення чимало, та й перспектив більш ніж достатньою. Однією з найнагальніших потреб успішної роботи бізнесу - це мінімальне втручання з боку контролюючих органів, - наголосив підприємець та член Рівненського міськвиконкому Роман Денисюк.



Напрацьовані пропозиції обласна влада обіцяє використати при створенні Регіонального ділового центру. До цього створення чиновники збираються приступити вже найближчим часом.





На правах реклами