Ми у Facebook
18.04.2012, 17:18

5-поверховий адміністративний центр у Рівному на Словацького мають відкрити у 2013 [+Фото]

Із кінця липня минулого року на місці приміщення, що знаходилось на перехресті вулиць Словацького та Симона Петлюри (колишня піцерія "Челентано") триває будівництво нової споруди. До липня наступного року тут обіцяють збудувати адміністративний центр.
Будівельні роботи проводить ТзОВ "Промбуд 8" на замовлення ТзОВ "Західтехрегіон". Згідно з паспортом об'єкта на місці колишньої будівлі проводиться реконструкція адмінбудинку з добудовою, проте будівельники починали працювати практично з "нуля".



- Тут раніше була двоповерхова будівля, - розповідає виконроб будівництва, що не захотів назватися. - Ми заклали новий фундамент, оскільки нова будівля буде більшою і матиме п'ять поверхів. Тут розміщуватиметься адміністративний центр з офісними приміщеннями. Швидше за все, у нове приміщення повернеться і піцерія.



За словами виконроба, на даний момент на будівництві працюють близько 20 людей й наразі будівля готова на 20-25 відсотків.



- Затримок із фінансуванням та постачанням будматеріалів немає, - говорить виконроб будівництва. - Тому розраховуємо виконати будівельні роботи у повному обсязі до 21 липня 2013 року.



Інші статті до теми:
Скандальне будівництво на Київській, 77 у Рівному відновили
У Рівному на місці катівні тисяч українців будують готель





На правах реклами