Ми у Facebook
23.04.2012, 13:16

"Техно Весна" в Автограді

У рамках Днів Відкритих Дверей "Техно Весна" в салоні Renault у Автограді (19-22 квітня), приурочених до виходу лімітованої версії Renault Fluence Technofeel, 19 квітня рівняни мали змогу ближче познайомитися з цим автокрасенем, а також акціями, які пропонує салон Renault своїм клієнтам.
Протягом Днів Відкритих Дверей усі покупці автомобілів марки Renault могли отримати сертифікати на придбання технологічних аксесуарів чи товарів Renault Boutique на 4 000 або 6 000 грн, в залежності від моделі.

Лімітована версія Renault Fluence Technofeel створена спеціально для тих, хто цінує комфорт та надійність у дорозі, адже цей автомобіль дійсно втілює в життя гасло: "Подорожуй вищим класом". Цьому сприяють:

круїз-контроль;
задній датчик паркування;
цифровий спідометр;
легкосплавні диски 17´´;
підігрів сидінь;
ключ-карта "вільні руки".

На українському ринку автомобіль Fluence Technofeel представлений версією з бензиновим двигуном об’ємом 1,6 л потужністю 110 к. с. з 5-ступінчастою МКП і АКП-4. Дана лімітована версія створена на базі вже існуючої Confort.



Стаючи власником цього авто, клієнт отримує вигоду у розмірі 10 600 грн (під вигодою мається на увазі вартість додаткового обладнання, встановленого в базовій комплектації лімітованої версії, та яка не встановлюється в базову комплектацію, а може бути придбана, як опція та аксесуари для версії Confort, на основі якої було створено лімітовану версію Technofeel).

Спеціальний колір лімітованої версії Renault Fluence Technofeel - MARRON CAFE ("Мокка").





Усі ці переваги і могли перевірити гості Автограду, які із задоволенням оглядали автомобіль, проявляли інтерес і оцінювали його на власний розсуд, склавши схвальну оцінку побаченого.









Крім того, під час розважальної програми всі бажаючі могли перевірити себе на знання марки Renault, відповідаючи на запитання вікторини та беручи участь у конкурсах.





Розважали присутніх на святі маленькі "техно-роботи" і дівчатка-мандрівниці з народного ансамблю дитячого танцю "Едельвейс".







Кав’ярня "Сальвадор Далі" і мережа виномаркетів "Wine Time" порадували смачним і вишуканим фуршетом.



По завершенню дійства на всіх гостей свята чекали приємні сюрпризи-подарунки від Автограду.





На сьогодні АВТОГРАД — це великий сучасний комплекс з продажу, сервісного обслуговування автомобілів та продажу запчастин до них, і є офіційним дилером таких світових брендів як: Honda, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault, Fiat, BYD, BOSCH.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ