Ми у Facebook
09.05.2012, 09:50

Рівненський Палац дітей та молоді зібрав на благодійність 30 тисяч гривень [+Фото]

У Рівному завершився сімнадцятий Благодійний марафон "З вірою в майбутнє". За 10 днів проекту вихованці Рівненського міського Палацу дітей та молоді не тільки демонстрували власні досягнення, а й збирали кошти на благодійність.
Марафон традиційно відзначився невпинним міксом флешмобів, концертів, танцювальних баталій. А своїми виступами під час Марафону 17 колективів Палацу захистили свої звання “Народний” і “Зразковий”. Крім того, заключний концерт Марафону продемонстрував аж 50 прем'єр, які підготували кращі колективи.



Благодійні кошти, зібрані під час Марафону, спрямовані на підтримку двох талановитих вихованців ПДМу — Анастасії Турчин та Сергія Дороша, а також дітей із фізичними вадами з центру “Особлива дитина” та маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Також частина коштів спрямована на притулок для бездомних тварин.



— Унікальність нашого Марафону — в його постійності, — розповіла розповіла директор Рівненського міського Палацу дітей та молоді Ірина ПЕРВУШЕВСЬКА. — Ми навіть перевищили заплановані нами межі, оскільки багато чого, на що ми не сподівалися, вийшло у нас під час Марафону. Анастасія Турчин та Сергій Дорош отримали по чотири тисячі гривень кожен та подарунків на дві тисячі гривень.



Адресну допомогу отримають ще двоє вихованців Палацу. Також у ПДМі закупили ліків для онкохворих діток на суму понад 10 тисяч гривень, більше 4 тисяч гривень витратили на одяг, взуття та подарунки вихованцям центру "Особлива дитина".





На правах реклами