Ми у Facebook
13.05.2012, 01:25

Рівненським сиротам подарували "Чарівний світ" [+Фото]

10 травня У Рівному відбулася акція "Чарівний світ". Рівненські благодійники подарували часточку тепла та радості 20 вихованцям Рівненського спеціального дошкільного дитячого будинку та 20 дітям з Рівного. Малюки змогли безкоштовно розважитись та погратись у розважальному центрі "Леопарк".
За словами організаторів, символічним квитком до розважального центру став дитячий малюнок - усі дітки готувались до свята, малюючи свою мрію. Протягом години діти бавились, стрибали, фотографувались, мали змогу розмальовувати гіпсові фігурки улюблених мультиплікаційних героїв фарбою. Дорослі в цей час проводили майстер-клас із виготовлення квітів із цукерок. Виготовлені квіти подарували для дітей із дитячого будинку.














Організували свято радості сімейний клуб «МАТАМА» та активісти Рівненського інституту КУП НАНУ. Підтримали акцію благодійники - Роман Денисюк, Ігор Байда, рекламно-маркетингова компанія "НеоМарк" та рекламна агенція "БюроМарт".

Організатори акції таким чином хочуть допомогти соціально-незахищених дітей інтегруватись у суспільство та відчути доброту та турботі рівнян.







На правах реклами