Ми у Facebook
14.05.2012, 12:33

Зять Ющенка збудував біля Рівного "Швейцарію" [Фото+Відео]

Днями неподалік Рівного відкрили новий готельний заклад. У селі Ставки, що біля Рівного, на березі озерця і мальовничого парку з’явився парк-готель "Швейцарія". Власником готелю є зять третього Президента України Віктора Ющенка - Олексій Хахльов. Порталу OGO.ua вдалось отримати кілька фото з відкриття.
Як вдалося дізнатись порталу, попри те, що відкриття не анонсувалось в місцевих ЗМІ, на нього були запрошені місцева бізнес еліта, керівники області і міста та політики. Однак, як стало відомо з достовірних джерел, представники влади та провладної партії проігнорували запрошення. Щоправда, від цього - іменитих гостей не поменшало.

Так на заході були помічені (зліва направо): екс-перший заступник голови Рівненської облради Валентин Королюк, голова Рівненської райради, бютівець Микола Свінтозельський та бютівець, депутат облради Олександр Данильчук (спиною до фотографа) з дружиною Галиною.



Завітав на відкриття "Швейцарії" й депутат Рівненської міськради Олександр Сачук.



Був помічений на відкритті парку-готелю й столичний політтехнолог Сергій Захарчук (на передньому плані ліворуч). Можливо, Олексій Хахльов зібрався в депутати, і саме цей фахівець з піару вестиме його виборчу кампанію.



Перерізав стрічку сам власник готелю Олексій Хахльов разом з третім Президентом України і за сумісництвом його тестем Віктором Ющенком.



Батюшка освятив новий готель та окропив присутніх свяченою водою.



У холі готелю про щось весело гомоніли депутат-бютівець Олександр Данильчук, актор і телеведучий Петро Мага та народний депутат Віктор Матчук.



Про щось перешіптувався з колегою й депутат Рівнеради Сергій Паладійчук, доки заслужена артистка України Ольга Чубарєва радувала присутніх своїм оперним вокалом.



Радував гостей своєю віртуозною грою відомий український скрипаль Василь Попадюк.



А заступник голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін (ліворуч) когось шукав поглядом у натовпі гостей.



Власник готелю Олексій Хахльов виглядав задоволеним.



Сам готель виглядає затишно і сучасно. З його тераси відкривається гарний краєвид на озерце.



Номери тут коштують, як вдалося дізнатись OGO.ua, від 500 гривень.





До речі, як виявилось, Олексій Хахльов родом з Острога. Після народження дитини вони з дружиною Віталіною переїхали на Рівненщину і вже кілька років живуть в Острозі. Кажуть, дочка Віктора Ющенка сама ходить на базар за покупками.





На правах реклами