Ми у Facebook
14.05.2012, 12:28

Завтра на Рівненщині стартує ЗНО: що взяти із собою

15 травня стартує зовнішнє незалежне оцінювання. З Рівненщини на участь у тестуванні зареєструвалося 10198 осіб.
Перший іспит, з якого складатимуть тестування абітурієнти цього року, є хімія, наступний – російська мова. Обов’язкове для вступу на всі спеціальності вищих навчальних закладів тестування з української мова та літератури проходитиме два дні (28 та 29 травня).

Абітурієнти вже можуть ознайомитись із графіком ЗНО-2012

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк повідомила, що в Рівненській області працюватиме 28 пунктів тестування.

Зокрема, в Рівному, Дубні, Сарнах, Кузнецовську та Дубровиці. Інформація про адресу пункту з кожного предмета вказана в персональному запрошенні-перепустці.

- Учасники повинні вчасно, не пізніше 10 год. 50 хв. прибути до вказаного у запрошенні-перепустці пункту тестування, - наголошує Лариса Середяк. - Абітурієнт допускається до пункту тестування за наявності: запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, сертифіката, а також паспорта або іншого документа, серія та № якого зазначені в Сертифікаті. Тобто буде проводиться подвійна ідентифікація осіб у пунктах тестування, а допуск учасників у пункт проводитиметься лише за наявності оригіналів документів, що посвідчують особу.

Разом з тим у пунктах тестування працюватимуть працівники медичної служби, Державної служби охорони та патруль УМВС, громадські спостерігачі. А окремі пункти тестування оснащені камерами відео спостереження.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Абітурієнтам обіцяють, що "Євро-2012" їм не нашкодить
На Рівненщині пропонують корисне навчання молоді, яка цікавиться роботою журналіста





На правах реклами