Ми у Facebook
16.05.2012, 13:16

У Рівному визначили найкрасивіших "Пузатих мам" [Фото+Відео]

У Рівному конкурс "Пузата мама-2012" фінішував джазовою вечіркою. У Fashion Cafe-Bar рівненські матусі не тільки демонстрували моду для вагітних та діток, а й насолоджувались живим виконанням джазу. А 10 фіналісток проекту отримали титули та подарунки.
Унікальний конкурс "Пузата мама-2012" відбувається на Рівненщині вже вдруге. Цьогоріч фіналістками конкурсу стали 10 вагітних матусь "Пузата мама-2012" з Рівного Кореччини та Березнівщини.



Більше фото з фіналу конкурсу "Пузата мама"

Серед учасниць провели інтернет-голосування, де проголосувало понад 10 тисяч рівнян. Свою думку сказали і журі. Два місяці вагітні матусі вперше в житті перетворювались на зірок та моделей. Фотохудожник Олександр Харват, візажисти Ольга Гурська та Тетяна Герасименко створили для учасниць унікальні образи. Їх можна переглянути на дивовижній виставці, де "пузаті" постали на фото в зріст людини.



— Підготовка до конкурсу була дуже насиченою, але цікавою, — зізналась фіналістка конкурсу "Пузата мама", мешканка Березного Неля ДИПОН. — На проекті спробувала себе не тільки в якості моделі, а й знайшла нових подруг та знайомих.

Також учасниці пройшли тренінги та майстер-класи з материнства. Крім того репетиції модельних дефіле для учасниць проводила директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.



Більше фото з фіналу конкурсу "Пузата мама"

— Під час конкурсу подіумом продефілювали не тільки цьогорічні учасниці, а й торішні з маленькими дітками, яких виховує Сімейний клуб "Пузата мама", - зауважила організатор конкурсу "Пузата мама" Оксана ПРОКОПЧУК. — Демонстрували на святі дитячу моду. Приємно, що проект зацікавив рівнян і в залі не було де яблуку впасти.

Весь фінал конкурсу "Пузата мама" був пронизаний тематикою джазу. А живим неперевершеним виконанням джазових композицій гостей порадувала молода рівненська співачка Яна Міськова.




Знайомимося з учасницями конкурсу "Пузата мама". ФОТО








Традиційно конкурс не мав переможених, адже всі учасниці отримали титули та подарунки від спонсорів. А конкурс вкотре довів: "Бути мамою - модно!"





На правах реклами