Ми у Facebook
17.05.2012, 16:12

У Рівному правильно виховувати дітей вчились на форумі [+Фото]

У Рівному експерти обговорили, як правильно виховувати дітей. У рамках одноденного форуму "Відповідальне батьківство" вони випрацювали педагогічні підходи в умовах сучасної сім’ї. До обговорення організатори залучили педагогів, лікарів, науковців та батьків.
Форум "Відповідальне батьківство" організовує громадська організація "Молодіжний ForUm". Захід відбувся за сприяння Київського університету права. Впродовж місяця перед форумом у місті відбулась низка заходів. Зокрема організатори провели дебати на тему "Діти та Інтернет. За чи проти?", сімейну олімпіаду на знання мови немовлят. А підсумок усіх заходів підбивали вже на масштабному форумі.

Фоторепортаж з форуму "Відповідальне батьківство".

До участі у ньому запросили науковців, психологів у галузі сім’ї та дітей, вихователів дитячих садочків, вчителів, батьків, бабусь, молодь. Адже щоб розібратись у темі відповідального батьківства, потрібно почути кожного, хто має відношення до виховання дитини.

— Напевно, всі батьки хочуть для своєї дитини щастя. Але не завжди розуміння поняття щастя у батьків і дітей збігається, — зауважила керівник ГО "Молодіжний ForUm" Віта ГРИЦЮК. — Інколи батьки докладають колосальні зусилля у вихованні дітей, аби діти, на їхню думку, були щасливими, не запитавши дитину чого вона хоче, що їй подобається.

Обговорення теми відбувалось у декількох групах. Напрацьовані результати підсумували в кінці дня на спільному засіданні.

— Насправді сьогодні ніхто не намагався винаходити велосипед. Експерти у різних галузях та батьки просто поглянули на проблему зі сторони, — резюмував заступник голови Рівненської ОДА Олексій ГУБАНОВ. — Адже для дитини замало виховання в садочку чи школі. Батьки мають проводити з дітьми багато часу і цікавитись їхнім життям. Навіть в епоху інтернету.

Фоторепортаж з форуму "Відповідальне батьківство".

Під час форуму учасники могли переглянути відеоопитування відомих рівнян на тему: "Як вас виховували батьки?". А також фотовиставку "У матусі під серцем" фотоклубу "Простір фото".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ