Ми у Facebook
06.06.2012, 11:43

На трасі Київ-Чоп біля Рівного горіла вантажівка [+Фото]

У вівторок, 5 травня, о 19.54 до оперативно-дистпечерської служби Територіального управління МНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу вантажного автомобіля "Мерседес" на трасі Київ-Чоп поблизу села Антопіль Рівненського району.
Одразу до місця виклику було направлено два чергових пожежно-рятувальних відділення міста Рівне та оперативно-координаційний центр обласного управління МНС. Даний автомобіль був завантажений паралоном, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню. Також ускладнювали гасіння осередки займання, що знаходилися у важкодоступних місцях. Тому рятувальникам для ефективного гасіння пожежі довелося застосувати повітряно-пінні стволи.

Про це OGO.ua повідомив капітан служби цивільного захисту Дмитро Мельник, провідний фахівець Відділу роботи із ЗМІ та громадськістю у Рівненській області.

Лише завдяки оперативним діям вогнеборців, місцевих жителів та працівників ДАІ, які регулювали рух, пожежу вдалося швидко приборкати, автомобіль та вантаж врятувати. Наразі причина пожежі з’ясовується.








На правах реклами