Ми у Facebook
11.06.2012, 13:15

На Рівненщині міжнародний турнір з боксу вперше пройшов на свіжому повітрі

XХVII Міжнародний турнір з боксу завершився на РОК "Біле озеро". Фінальні поєдинки та нагородження переможців пройшли у суботу, 9 червня.
Цього року турнір вперше проходив на свіжому повітрі, в реабілітаційно-оздоровчому комплексі ВП РАЕС «Біле озеро». Для цього було змонтовано сучасний мобільний ринг, який презентував Рівненській АЕС профспілковий комітет компанії. За словами заступника начальника управління соціального розвитку, заслуженого тренера України Володимира Чудінова, це єдиний такий ринг в Україні.

Про це OGO.ua повідомили з Управління інформації та зв’язків з громадськістю Рівненської АЕС.

Участь у турнірі взяли 87 молодих боксерів з 13 областей України, а також з Росії, Білорусі, Молдови.

Традиційно у рамках турніру вручається Кубок імені Миколи Фрідмана найкращому боксерові змагань. Цьогоріч ним став спортсмен з Чернівців, майстер спорту Олександр Погодін (в/к 75 кг). Кубок ДП НАЕК «Енергоатом» «За волю до перемоги» завоював білоруський боксер, майстер спорту Павло Костромін.



Не залишився без нагород і кузнецовський бокс. У ваговій категорії до 52 кг срібним призером став Володимир Сабецький. А у ваговій категорії до 60 кг перемогу здобув Дмитро Карташов. Останній представляє м. Рівне, однак обох боксерів до турніру підготував тренер боксерського клубу «Золота рукавиця» ВП РАЕС Олександр Кравченко.

Міжнародний турнір з боксу проходить у Кузнецовську з 1984 року. Щороку участь у змаганнях беруть молоді боксери з України та країн близького зарубіжжя. Генеральні спонсори змагань – ВП «Рівненська АЕС» та ДП НАЕК «Енергоатом».

Свого часу на кузнецовському рингу боксували Володимир Кличко та Андрій Котельник. Сьогодні ж нагорода за перемогу у турнірі – не лише медаль і кубок, а й звання майстра спорту та нагода заявити про себе.





На правах реклами