Ми у Facebook
04.07.2012, 15:33

Депутат від Рівненщини Микола Шершун не голосував за мовний закон

Законопроект про засади державної мовної політики (реєстр. №9073 від 26.08.2011) був винесений на розгляд в сесійну залу парламенту несподівано, в порядку денному на 3 липня він не стояв, - заявив народний депутат України Микола Шершун.
«Мені довелося відлучитися з сесійної зали у справах на початку вечірнього засідання. Тобто я був відсутній в залі, коли відбулося голосування за «мовний» законопроект, і, як виявилося, моя карточка проголосувала «за».

Але маючи власну чітку позицію відносно цього питання, я написав заяву на Голову Верховної Ради України з вимогою вважати мій голос «за» недійсний», - наголосив народний депутат.



Нагадаємо, що Верховна Рада України ухвалила в цілому Закон "Про засади державної мовної політики", внесений народними депутатами від Партії регіонів. За це рішення проголосували 248 народних депутатів.

Голоси нардепів від Рівненщини за "мовний" закон розділилися: Сергій Кошин та Юрій Прокопчук за нього не голосували. Натомість Павло Сулковський та Микола Шершун натиснула кнопку "за". Однак Микола Шершун відкликав свій голос і попросив оголосити це на пленарному засіданні.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Віктор Матчук склав з себе депутатські повноваження [ОНОВЛЕНО]
Томенко подав у відставку з посади віце-спікера
Литвин також оголосив про відставку





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ