Ми у Facebook
25.07.2012, 08:15

Рівнянам подарують фотомандрівку 50 країнами світу

"50 країн Віктора Данилова" - такою буде назва персональної фотовиставки рівненського видавця, автора та ведучого кулінарного шоу "СмачнОГО!" на телеканалі "Рівне 1". І назва говорить сама за себе.
Головне хобі Віктора Данилова - це подорожі. В його колекції країн - дивовижні і незвичайні куточки нашої планети. До власного ювілею та до 20-ї річниці свого дітища - Видавничого дому "ОГО" - всю цю красу Віктор Данилов подарує рівнянам.



Чарівні пейзажі, оригінальні архітектурні споруди, озера, моря і ріки, гори, пустелі і водоспади, екзотичні рослини і тварини і все-все, що характеризує життя за межами України - ось що побачив і пропустив через себе мандрівник Віктор Данилов.



Відкриття персональної фотовиставки "50 країн Віктора Данилова" відбудеться вже восени цього року. Всі деталі організації виставки ще обговорююься, і цілком можливо, що унікальні світлини з 50 країн виставлятимуть не в одному місці. Виставкові майданчики наразі підбирають організатори.



А поки йде процес підготовки, на media.ogo.ua у рубриці "Туризм" ви вже зараз можете насолоджуватись світлинами з різноманітних країн колекції Віктора Данилова.







На правах реклами