Ми у Facebook
02.08.2012, 16:27

У Рівному оприлюднено перші списки вступної кампанії-2012

31 липня завершилася вступна кампанія для цьогорічних абітурієнтів. З 1 серпня приймальні комісії ВНЗів України підбивають підсумки та оприлюднюють рейтингові списки вступників. “ГАЗЕТА” поцікавилася у рівненських вишів про підсумки вступної кампанії - 2012.
Головний спеціаліст управління освіти та науки РОДА Майя АНДРЄЄВА каже, що всі вищі навчальні заклади мали оприлюднити рейтингові списки не пізніше 12 години 1 серпня.

— Згідно з розпорядженням Міністерства науки та освіти України, інформація має бути на інформаційних стендах та сайтах університету. Для тих, хто рекомендований до вступу, є п’ять днів, щоб подати оригінали документів про освіту.


Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор ПАСІЧНИК розповів, що цього року до них надійшло понад 4 тисячі заяв від абітурієнтів.

— Згідно з розпорядженням Міністерства освіти та науки України, сьогодні до 12-ї години всі результати були оприлюднені на сайті нашого університету та інформаційних дошках. Тепер залишається молити Бога, аби вступники визначилися із навчальним закладом, спеціальністю та подавали оригінали документів. Найпопулярнішими при вступі до нас залишаються “Правознавство”, “Іноземна філологія”, “Українська філологія” та економічні спеціальності.

Продовження теми читайте на сайті "Рівненської газети"





На правах реклами