Ми у Facebook
25.08.2012, 12:08

День Незалежності у Рівному відсвяткували ярмарком та концертами [+Фото]

Яскравим салютом у вечірньому небі завершилося у Рівному відзначення Дня Незалежності України. Увесь день на центральному майдані міста ярмаркували народні майстри, а під вечір на сцені відбувся концерт за участю колективів Палацу дітей та молоді й гостей зі Львова - співачок Майї та Зоряни.
Відзначення 21-ї річниці Незалежності України пройшло "під знаком" різноманітних ярмарків та виставок та концертів.

Майдан Незалежності, де з самого ранку відбувалося Святкове віче, згодом перетворився на величезний ярмарок.



Близько сотні майстрів з багатьох куточків України привезли з собою різноманітні вироби з дерева, лози, бісеру, шкіри, традиційні та нетрадиційні ляльки-мотанки, а також оригінальні вишиванки та футболки з патріотичними орнаментами.



По обіді центр Рівного наповнився людьми у вишиванках. які сходилися до майдану Незалежності цілими родинами. Всі вони взяли участь в унікальному дефіле у вишиванках, що відбулося у нашому місті вперше.

Близько 6-ї вечора на сцені майдану Незалежності розпочався святковий концерт "Україна - Рівне - ПДМ" за участю танцювальних колективів Рівненського міського Палацу дітей та молоді.



Зразковий ансамбль народного танцю "Дружба", Зразковий ансамбль спортивного танцю "Ритм", Зразковий ансамбль естрадно-спортивного танцю "Грація", Народний ансамбль сучасної естрадної пісні "Меридіан" та інші колективи подарували рівнянам неймовірно гарні танцювальні програми й не раз викликали справжній "вибух" оплесків на свою адресу.



Ближче до вечора на сцену майдану вийшов рівненський гурт "Країна У", який презентував рівнянам свої найкращі пісні.



Справжню святкову феєрію для рівнян організували гості зі Львова - співачка Майя та гурт "Zоряна".



Майя презентувала багато ліричних композицій, а "Zоряна" запалила публіку драйвовими хітами, й одну пісню присвятила місту Рівному.

До слова, сама лідерка гурту Зоряна приїхала на виступ у майці з написом "Я люблю Рівне" й зізналася, що їй у нас дуже подобається.



- Я дуже люблю Рівне, люблю сюди приїжджати, - розповіла Зоряна. - Я була тут торік на День міста, й тут дуже класна й позитивна публіка. Я другий рік поспіль презентую нову пісню саме Рівному.

На прощання з рівненською публікою Зоряна фотографувалася, роздавала автографи й дарувала плакати з фото усього гурту.

Завершилося святкування виконанням Гімну України та яскравим салютом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ