Ми у Facebook
31.08.2012, 16:46

"Перлину "ОГО" визначено!

На порталі OGO.ua завершилось інтернет-голосування серед фіналісток П'ятого міського конкурсу краси "Перлина Рівного-2012". Переможниця отримає відзнаку у номінації "Перлина "ОГО" під час фіналу конкурсу, який розпочнеться о 18 годині 31 серпня на сцені рівненського Палацу дітей та молоді!
Загалом на підтримку фіналісток "Перлини Рівного-2012", фото яких розміщені у фотогалереї Рівненського інформаційного порталу OGO.ua, надійшло майже 1300 коментарів. Найбільшу кількість позитивних коментарів отримало фото 16-річної рівнянки Катерини Мосійчук. Відтак, саме вона і стала "Перлиною "ОГО"!

Катерині - 16 років. Навчається дівчина у рівненській ЗОШ №28. Своєю "родзинкою" вважає привабливу зовнішність, відчуття стилю, харизматичність і креативність. Якби мала багато грошей, створила б власну марку одягу і парфумів. Вважає, що справжня жінка повинна бути насамперед вихованою, доброю, щирою та щедрою, елегантною і з ідеальним відчуттям стилю.

Чимало відвідувачів порталу OGO.ua гідно оцінили фото Катерини Мосійчук, залишивши сотні позитивних коментарів на її адресу. Вони й принесли "перлинці" перемогу в нашому інтернет-голосуванні!




Знайомтесь: фіналістки конкурсу краси "Перлина Рівного-2012"


Хто ж виборе першість у основних конкурсних номінаціях - стане відомо вже увечері 31 серпня. Нагадаємо, що за перемогу у П'ятому міському конкурсі краси "Перлина Рівного-2012" змагається загалом 14 дівчат.







Глядачі побачать фіналісток "Перлини Рівного-2012" у п'яти виходах. Спершу дівчата вийдуть на сцену у сукнях, далі — у стилізованих українських костюмах. У цьому конкурсі "перлинки" виступлять і в ролі дизайнерів, і у ролі моделей. Третій вихід — у купальниках, а четвертий — у весільних сукнях від постійного партнера "Перлини Рівного" - бренду “Dolloris”. Уп'яте “перлинки” вийдуть на сцену власне на нагородження.

У Рівному презентували фіналісток конкурсу краси “Перлина Рівного-2012”

Окрасою вечора стануть виступи першої і єдиної на теренах Західної України професійної танцювальної трупи “LIGHT DANCE COMPANY”, виконавців гімну конкурсу “Перлина Рівного” Віталія Адамського та Марії Злати, а також спеціальний сюрприз із нагоди третього дня народження ARTmodels - а він припадає саме на останній день серпня! Окрім того, як обіцяють організатори, на сцену "Перлини Рівного" мають вийти ведучі усіх сезонів проекту.

Конкурс краси "Перлина Рівного": як склалась доля учасниць минулих років

Конкурс краси "Перлина Рівного": нові розповіді про долі учасниць минулих років

- “Перлину Рівного” ми і надалі плануємо проводити щороку наприкінці літа, до Дня міста, - розповідає організатор конкурсу, директор Агентства моделей ARTmodels Оксана Ігас. - Переможниця "Перлини Рівного-2012" представить Рівне на Всеукраїнському конкурсі краси “Бурштинова корона України”, який цьогоріч, у листопаді, відбудеться у Рівному вже вдруге.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ