Ми у Facebook
01.09.2012, 23:22

Обрано "Перлину Рівного-2012"!

Фінал П'ятого міського конкурсу краси "Перлина Рівного-2012" відбувся 31 серпня у рівненському Палаці дітей та молоді. З-поміж 14 конкурсанток журі обрало "Перлину Рівного" - дівчину, яка у листопаді представить наше місто на всеукраїнському конкурсі краси "Бурштинова корона України"!
Як і обіцяли організатори, до складу журі ювілейної "Перлини Рівного" увійшли всі переможниці конкурсу минулих років - "Перлина Рівного-2006" Марія Хаврук, "Перлина Рівного-2008" Анна Бікус, "Перлина Рівного-2009" Олена Радько та "Перлина Рівного-2010" Анастасія Кирилецька. Побачили глядачі й більшість ведучих конкурсу минулих років. А компанію їм на сцені склали фіналістки усіх чотирьох попередніх "Перлин Рівного" - Іванна Горщар (2006), Марина Прищепа (2008), Оксана Стельмах (2009) та Аліна Борейко (2010).

Яскравим обрамленням конкурсних виходів "перлинок" стали виступи танцювального колективу "Light dance company", співаків Віталія Адамського, Миколи Бобрика та Марії Злати. А фіналісток "Перлини Рівного-2012" глядачі побачили не лише під час конкурсних виходів, а й у презентаційних відеороликах, де красуні розповіли, за що вони люблять місто Рівне. Власне, міська тематика була присутня і у фотосесії "перлинок" - кожна з дівчат позувала на фоні однієї з відомих архітектурних споруд Рівного. І це - невипадково: конкурс був приурочений до Дня міста Рівне. А напередодні фіналу "Перлини" красуні взяли участь у низці заходів до Дня міста та Дня Незалежності. Зокрема, 26 серпня на центральній вулиці Рівного відбувся Парад фіналісток "Перлини Рівного" та дитячого фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного" різних років.

Знайомтесь: фіналістки конкурсу краси "Перлина Рівного-2012"

- Ми і надалі плануємо проводити "Перлину Рівного" наприкінці літа, до Дня міста, - зауважила організатор конкурсу, директор Агентства моделей ARTmodels Оксана Ігас.

Усе дійство було витримане у трьох кольорах - білому, червоному і чорному: вони переважали і в одязі ведучих, і у костюмах "перлинок". Загалом фіналістки "Перлини Рівного-2012" виходили на сцену п'ять разів. Спершу - у сукнях, далі — у стилізованих українських костюмах. Третій вихід — у купальниках, а четвертий — у весільних сукнях від постійного партнера "Перлини Рівного" - бренду “Dolloris”. Уп'яте “перлинки” вийшли на сцену власне на нагородження.

"Перлину "ОГО" визначено!

Ім'я переможниці ювілейної "Перлини" оголосили зі сцени Палацу дітей та молоді "Перлина Рівного-2010" Анастасія Кирилецька, співзасновник проекту "Перлина Рівного" Роман Чокан та ведучий "Перлини Рівного-2008" тележурналіст Олександр Курсик. За рішенням журі, "Перлиною Рівного-2012" стала 16-річна учениця Рівненського обласного ліцею-інтернату Катерина Бондар.



- "Перлинами Рівного" минулих років були дівчата-брюнетки або ж красуні з русявим кольором волосся, а цьогоріч уперше "Перлиною" стала білявка, - влучно підмітила зі сцени, коментуючи рішення журі, ведуча свята Олена Гаврилюк.

Конкурс краси "Перлина Рівного": як склалась доля учасниць минулих років

Звання "Першої віце-перлини" здобула Дарія Коваль. Дівчині також 16 років, вона навчається у Технічному коледжі Національного університету водного господарства і природокористування.



Конкурс краси "Перлина Рівного": нові розповіді про долі учасниць минулих років

"Другою віце-перлиною Рівного-2012" стала 20-річна студентка Національного університету "Острозька академія" Наталія Вабіщевич.



Уже незабаром у фотогалереї порталу OGO.ua ви зможете переглянути фоторепортаж про "Перлину Рівного-2012" і на власні очі побачити найяскравіші миттєвості свята краси, яке співпало із третім днем народження організаторів "Перлини" - Агентства моделей ARTmodels! Отож, слідкуйте за анонсами на порталі!






На правах реклами