Ми у Facebook
24.09.2012, 17:05

Нові учасниці рівненського конкурсу "Красуня літа" [+Фото]

Портал OGO.ua та газета "ОГО" проводять конкурс для красивих жінок — "Красуня літа". Шанс спробувати себе у ролі зірки має кожна рівнянка — варто лише надіслати фото. Презентуємо вам фото нових учасниць.
Конкурс покликаний відкривати нові обличчя та продемонструвати красу жінок Рівненщини. Адже красуні у нашій області — найкращі.



№36 Анна Петрів. Родом з міста Рівне. Менеджер з фотопослуг. 21 рік. Зріст. 178 см. Кредо: "Find good in what the world says is evil". Захоплення: подорожі, книги, нові люди.


№37 Анна Пустовіт. 11 років. Проживає в Рівному. Навчається в школі №26. Любить танці, активний відпочинок. Життєве кредо: "Які б труднощі не виникали на шляху - йти вперед і постійно вдосконалюватись."



№38 Тетяна Калита. Проживає в Рівному. Працює в Рівненському обласному військовому комісаріаті. 24 роки. Вишиває, захоплюється подорожуванням.


№39 Тетяна Заречнюк. Проживає в Рівному. Навчається в СЗШ №25. 16 років. Зріст: 170 см. Танцює в заслуженому ансамблі народного танцю "Полісянка". Девіз: "This is your world...shape it or someone will".



№40. Олена Мичка. Проживає в с.Здовбиця. Студентка РДГУ, факультету іноземної філології. 17 років, зріст 170 см. Обожнює подорожувати, спілкуватися з людьми, фотографувати і фотографуватися.




Більше фото учасниць

Участь у конкурсі "Красуня літа" можуть взяти усі охочі представниці прекрасної статі. Для цього необхідно надіслати листа з поміткою "Красуня літа" на e-mail: dyug@ukr.net (або на поштову адресу 32028 м.Рівне, вул.Шкільна, 2) з такою інформацією: ПІБ, контактний телефон, інформація про себе (місто проживання, місце навчання або роботи, вік, зріст, життєве кредо та хобі).


А також одне або більше якісних фото в форматі jpg розміром не більше 2 Мгб. Заявки на конкурс приймаються з 28 червня по 20 вересня.





На правах реклами