Ми у Facebook
25.09.2012, 09:42

Рівненська перукарка створила найкреативнішу зачіску в Україні [+Фото]

Відома рівненська перукарка Ірина Раєвська здобула чергову перемогу на всеукраїнському рівні. Стиліст перемогла в конкурсі "Креативна коса" від популярного професійного видання "Your Hair".
За словами Ірини Раєвської, всеукраїнський конкурс "Креативна коса" тривав на сторінках популярного видання "Your Hair" більше року. Долучитися до нього вирішила і рівненська команда стилістів.



— Ми сформували результативне творче об'єднання, яке створює неповторні образи вже не вперше. Налагодили постійну співпрацю з місцевими моделями та фотографом Едуардом Хитрим, — зауважила Ірина Раєвська.




Загалом у проекті взяли участь понад 200 учасників з усієї України. Організатори конкурсу до останнього тримали ім'я переможця в таємниці. Головний редактор журналу Вікторія Кириченко оголосила результати під час проведення виставки "Інтершарм" в Міжнародному виставковому центрі. Журі відзначило різноманітність присланих Іриною Раєвською робіт. Саме їй вручили диплом переможця та подарунки від спонсорів.



Ірина Раєвська за останні два роки стала однією з найвідоміших стилістів-перукарів у Рівому. Вона — тренер команди-переможниці Чемпіонату Західної України "Золотий лев-2011" та чемпіонату України з перукарського мистецтва, переможець Чемпіонату Західної України "Золотий лев-2012", срібний призер конкурсу перукарів "Ексклюзив-2012", бронзовий призер чемпіонату "Молоді таланти України", переможець конкурсу "Інтершарм Україна", фіналіст міжнародного конкурсу "Зірка Естель-2011".








На правах реклами