Ми у Facebook
31.10.2012, 13:46

У рівненській кафе-кондитерській "Мелін" дітлахів частуватимуть... книжками

«Солом’яний бичок», «Дюймовочка», «Абукасимові капці»… То не назви десертів, звісно, це - книжки. Саме книжки і дитячі таланти 3 листопада у топ-меню «Меліна»! Цікаве свято з сюрпризами для дітей готують дирекція закладу та Всеукраїнська ініціатива «Додай читання».
Бажаєте смаколиків? Запрошуємо на частування - новинки у кафе-кондитерській «Мелін»!

А ваша малеча готова зустрічати книжки до читання? Віршами та книжками залюбки можна поділитися з друзями на святі! Творчі завдання підготував особливий Балакучий Шпак – поспішайте все почути, дізнатися!

Просвітницький соціальний проект Всеукраїнська ініціатива «Додай читання» проводить святкове відкриття книжкової шпаківні – стилізованої полички з дитячими книжками для читання 3 листопада о 15.00 в Рівному в кафе-кондитерській «Мелін». Мета проекту – активізація читання та розвиток талантів дітей.



Нині це вже 15-та книжкова шпаківня та перша, що функціонуватиме у кафе. До виготовлення полиць у Рівному долучився місцевий Гіпермаркет «Епіцентр», оформлення шпаківні здійснює Іванка Бородіна, молода талановита рівненська художниця.

У Рівному з’являться книжкові "шпаківні"

Як розповіла OGO.ua Євгенія Пірог, автор-координатор проекту «Додай читання», всеукраїнська ініціатива «Додай читання» об’єднує три складові:

«Книжкові шпаківні» – стилізовані полички, які доносять книжки до дітей у громадські місця;
Альманах «Блискуче перо» – спільне з письменниками написання альманаху дитячої творчості, розвиток з метою розвитку літературних здібностей дитини та цікавості до читання;
«Пташина пошта» – спілкування навколо книжки (новинки, конкурси, відгуки, заходи).

«Читання – сила!» – стверджуємо ми. Долучайтеся!





На правах реклами