Ми у Facebook
05.11.2012, 13:42

У Рівному відкрили "Книжкову шпаківню" [+Фото]

Перша субота листопада в дитячому кафе «Мелін» була особливою – там відкривали «Книжкову шпаківню».

Проект під назвою «Додай читання» почав свої мандри Україною з Києва – його започаткувала Євгенія Пірог, керівник творчого об’єднання «Всі мрії». Разом з колегами та координаторами проекту вона відкриває в громадських закладах «Книжкові шпаківні» - невеличкі книжкові полиці з дитячою літературою, оформлені у вигляді шпаківень.

У дитячому кафе таку книгарню відкрили вперше.

– Книга має бути поштовхом до спілкування, - розповідає Євгенія Пірог. – Діти будуть не лише читати книги, але й брати участь у їх створенні. До кафе «Мелін» часто будуть приїздити дитячі письменники, журналісти та інші творчі люди. Разом з дітьми вони будуть випускати «Альманахи дитячої творчості». В уяві нашої малечі є дивовижні світи, і чому б не допомогти їм відкрити їх для всієї країни? Уже завтра ми будемо писати разом першу книжечку. У цьому нам допоможе Сергій Гридін, дитячий письменник зі Здолбунова.

У рівненській кафе-кондитерській "Мелін" дітлахів частуватимуть... книжками

Свято книг у «Меліні» пройшло чудово – діти отримали величезне задоволення від спілкування з організаторами книгарні, разом з керуючим кафе малювали шпака, брали участь у конкурсах та отримували подарунки. Наприкінці зустрічі маленьких відвідувачів частували спеціальним Читацьким десертом. Здійснення дитячих творчих мрій у Рівному розпочали!

У Рівному з’являться книжкові "шпаківні"























На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ