Ми у Facebook
13.11.2012, 17:00

Службова квартира прокурора Рівненської області стала приватною

Наприкінці січня цього року Рівненський міськвиконком погодив виділення прокурору Рівненської області Василю Присяжнюку службової квартири. Не минуло й року, як той же міськвиконком змінив статус житла. Квартира тепер не службова, а приватна, прокурорська.
"До міського голови звернувся виконувач обов’язків прокурора Рівненської області з проханням зареєструвати 3-кімнатну квартиру на вулиці Буковинській житловою площею 50,5 кв.м, як службову квартиру прокуратури...". Це цитата з рішення Рівненського міськвиконкому. Далі йдеться, що "вказана службова квартира надається прокурору Рівненської області Присяжнюку Василю Степановичу.
Це житло було придбане містом за гроші обласного бюджету.

Нагадаємо OGO.ua вже писав на початку лютого, що головні прокурор та міліціонер Рівненщини розжилися на бюджетні квартири.

Тоді керівники міста й області аргументували свої рішення тим, що прокурор був призначений на посаду державою і держава має забезпечити житлом. Житло службове, казали чиновники, а значить, якщо прокурор зміниться, то й зміниться мешканець квартири.

Тепер же на прохання прокурора і прокуратури Рівненський міськвиконком одноголосно проголосував, щоб змінити статус квартири, в якій мешкає Василь Присяжнюк, зі службової на приватну. Простіше кажучи, прокурор безкоштовно отримав квартиру, придбану за кошти обласного бюджету. І або на Рівненщині більше не змінюватиметься прокурор, або тому, хто прийде на його місце, область знову купуватиме житло за наші бюджетні гроші.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Василь ПРИСЯЖНЮК — Працьовитий прокурор





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ