Ми у Facebook
20.11.2012, 17:23

У Рівному презентували книгу "Едельвейс. Життя вирує"

Книгу, присвячену багаторічній діяльності колективу рівненського мистецького об’єднання "Едельвейс", презентували у міському палаці культури "Текстильник".
Авторами книги є люди, які так чи інакше причетні до діяльності "Едельвейса". Одна із співавторів книги, керівник зразкового ансамблю сучасного танцю "Едельвейс" Валерія Супонькіна-Лагнюк, каже, що ця книга - це справді велике надбання для їхнього колективу:
- У цьому виданні ви знайдете барвистий вінок емоцій, коментарів видатних людей Рівненщини, історію, різні позитивні моменти, залаштункове життя і навіть таємниці з життя хореографів, керівників та засновників ансамблю.



Чимало людей було задіяно до написання книги. Зокрема співавтором "Едельвейс. Життя вирує" є відома у Рівному ведуча світських подій, телеведуча Першого місцевого Олена Гаврилюк, яка також є і редактором книги. До написання цієї книги долучився і народний артист України Святослав Мельничук.



Вся пророблена робота заслуговує уваги, адже на сторінках книги її читачі зможуть пізнати "Едельвейс" зсередини. Яскраві фото, над обробкою яких працював фотохудожник Олександр Харват, ілюструють щасливі і переможні моменти танцювального ансамблю.



На презентації книги були присутні всі, хто причетний до "Едельвейса" і його діяльності, зокрема, вся родина засновиків та керівників "Едельвейса": Сергій та Людмила Супонькіни, їхні доньки Валерія та Олена, які невпинно продовжують і вдосконалюють справу, розпочату батьками, а також хореографи і танцювальний колектив.



Незабаром з’явиться ще й електронний варіант книги "Едельвейс. Життя вирує" на сайті edelweiss.rv.ua.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Про рівненський “Едельвейс” написали книгу





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ