Ми у Facebook
23.11.2012, 09:30

У Рівному створять виставку найбільших дитячих світлин

Фотостудія "У фарватері істин" разом з сімейним клубом "Пузата мама" та "Рівненською газетою" до новорічно-різдвяних свят проводять соціальний проект — фотовиставку для дітей "Різдвяне диво".
Усі охочі малюки зможуть стати героями унікальних казкових фото розміром у зріст дорослої людини, які презентують на ексклюзивній виставці.

Новорічно-різдвяний фотоконкурс "Різдвяне диво" у Рівному відбудеться вже вдруге.

За словами відомого у Рівному фотохудожника та видавця Олександра Харвата, команда організаторів конкурсу провела в області уже не один цікавий проект. Зокрема це — конкурс [urlhttp://catalog.ogo.rv.ua/articles/view/2011-05-16/28404.html]"Пузата мама"[/url], благодійний проект [urlhttp://ogo.ua/articles/view/2011-12-19/31334.html]"Подаруй можливість жити"[/url] для онкохворих дітей, фотовіршована виставка "У мами під серцем".

Дуже популярним рік тому був і конкурс "Різдвяне диво". Тоді учасниками стали понад півсотні рівнян.

Цьогоріч конкурс став іще масштабнішим. Зміниться навіть розмір фото на виставці. Плануємо роздруковувати фото розміром у зріст людини. Після завершення виставки вони прикрашатимуть домівки маленьких рівнян.

Різдвяний проект не містить жодних обмежень для учасників, на відміну від попередніх фотовиставок. Стати героєм різдвяної фотовиставки може кожна дитина віком до 16 років.

Реєстрація з 6 листопада по 20 грудня за телефонами: 452-700, 067-3622-977. Фотографуватися для святкової фотовиставки можна навіть з матусями та татусями. Професійні фотографи у сучасній студії допоможуть підібрати унікальний образ для кожного учасника.

Кожен з учасників фотосесії отримає кращі відзняті фото в електронному та друкованому вигляді. Найкращі світлини будуть виставлені в галереї "У фарватері істин" в ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА".

Як взяти участь:

Участь у проекті можуть взяти усі діти віком до 16 років. Реєстрація з 6 листопада по 20 грудня за телефонами: 452-700, 067-3622-977. Під час реєстрації можна узгодити день та час зйомки.





На правах реклами