Ми у Facebook
29.11.2012, 13:04

Найкращі меблі для вас: Огляд рівненських меблевих магазинів

Купівля меблів – дуже важливий і відповідальний крок для кожної сім’ї. По-перше, це досить витратна справа, по-друге, меблі купують, як правило, на тривалий період користування.
Сьогодні магазини пропонують своїм покупцям настільки широкий вибір меблів, що відразу зорієнтуватися у пропонованому асортименті й вибрати найбільш відповідний варіант не завжди виходить. Тому газета "ОГО" зробила свій огляд меблевих магазинів міста.

Салон меблів Baltic house



Салон-магазин пропонує: дивани, дивани-ліжко, спальні, вітальні, шафи, кухні, офісні меблі, кабінети директорів, елементи інтер’єру та декору, ортопедичні матраци, наматрацники, ергономічні подушки, ковдри та покривала з натуральної шерсті та багато іншого.

Всі розмаїття дизайну, які втілюють в собі корпусні меблі, дозволять підібрати шафи, вітальні та спальні під будь-який інтер’єр Вашого дому.

Протектори та коректори спальних місць (коригування спального місця, здебільшого при розкладних диванах) німецького виробництва.



Виробники меблів, які представлені в салоні-магазині: Baltic House – Литва (порядку чотирьох литовських фабрик), Innovation – Данія, Cilek – Туреччина, Da Vanti – Україна.
Ви зможете вибрати високоякісні, стильні корпусні меблі по цінам виробника.

Діє акція. За умови пред’явлення газети "ОГО" з даним матеріалом про Baltic house
за 29 листопада, Ви зможете отримати знижку 5% на продукцію Baltic house!

Адреса: м. Рівне, вул. Гагаріна, 26, ТРЦ "Новус", 2-й поверх. Більш детальна інформація за тел. : (067) 736-33-18, та на сайтах www.rvmebli.com.ua та www.bhmebel.com.ua


Компанія Kohanovski



Компанія Kohanovski створена для тих, хто цінує комфорт, сповнений ідеями, як облаштувати власний будинок чи робоче місце, надає перевагу якості й комфорту за розумну ціну. Ми залюбки втілимо у життя навіть найсміливіші Ваші побажання, виготовивши меблі, які прослужать Вам роками і будуть приносити естетичне задоволення.

Для цього ми пропонуємо величезний вибір матеріалів: понад 400 варіантів кольорів МДФ і ДСП, різні види фрезирування, близько 300 кольорів шкіри та шкірозамінників, а також розмаїття тканин і меблевої фурнітури. Наші дизайнери допоможуть створити меблі Вашої мрії.

Ми співпрацюємо із провідними вітчизняними та закордонними компаніями:
• меблевими фабриками: BRW Україна, Gerbor Холдинг, БМФ, Нова, Сокме, Vip-master, Новий Стиль, Пехотин, Комфорт Меблі, MiroMark;
• постачальниками матеріалів: Kronospan, Swisspan, Luxeform, ProForm, WDM Group, Vinil Group, FAB, Krono Original;
• виробниками меблевої фурнітури: Cebi, Kronas, CIDECO, Komandor, ARIO, Solo, Rolla і продовжуємо розвиватися у цьому напрямку.



На нашому сайті розміщений каталог меблів для дому, офісу, навчальних закладів, кафе, ресторанів, бібліотек та багато іншого. Шафи-купе та тумби, кухні та кухонні куточки, спальні та передпокої, вітальні, дитячі кімнати, матраци, ліжка – відвідайте наш сайт і переконайтеся: нам є що Вам запропонувати.

Також чекаємо Вас у нашому офісі, що знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Чорновола 13, оф. 218. Більш детальна інформація за тел. (362) 40-00-32, (096) 605-44-49, (096) 620-57-39, та на сайті http://kohanovski.com
Авторство тексту належить Компанії Kohanovski.


Магазин ВЕНЕТО, ортопедичні матраци



Ми добилися успіху як у виробництві кращих товарів для сну, так і в побудові широкої мережі для реалізації своєї продукції.

Офіційний представник УІСП ТОВ "Венето" у Рівненській області. Ціни від виробника. Безкоштовна доставка в межах міста. Знижки для постійних клієнтів.



Асортимент товару: якісні ортопедичні та анатомічні матраци, ортопедичні каркас-ліжка, розкладачки, подушки (Італія, Англія), ковдри, наматрацники, підматрацники, спальні, вітальні, дитячі, ліжка з натурального дерева, двоярусні ліжка, малайзійські ковані ліжка з елементами натурального дерева, диван-ліжка зі зйомними чохлами, м’які частини.

Адреса: м. Рівне, вул. Кіквідзе, 24 (привокзальна площа, навпроти супермаркету "Вопак"). Більш детальна інформація за тел. (362) 26-37-03, (362) 43-00-99 та на сайті http://veneto.com.ua

ОЛІСМА



Основним напрямком діяльності фірми є: виробництво офісних меблів для керівників та персоналу, виробництво меблів для операційних залів і касових кабін банків, виробництво корпусних меблів для дому за індивідуальними проектами — кухні, спальні, вітальні, дитячі, передпокої, виробництво шаф-купе (побутових та офісних), комплектація супутніми товарами — офісні та побутові стільці, матраци, кухонні аксесуари тощо, виробництво гнутоклеєних ламелей та ліжкових рам.

Досвідчені дизайнери фірми "Олісма" створюють меблі за індивідуальними проектами. Наше дизайн-бюро здійснює свої розробки, поєднуючи побажання замовника, найновіші тенденції моди та високі вимоги до функціональності.



Обробка матеріалів здійснюється на сучасному технологічному обладнанні провідних західноєвропейських фірм (Німеччина, Австрія, Іспанія).

Матеріал для виготовлення меблів — екологічно чиста деревинностружкова плита (ДСтП) виробництва України, Австрії, Чехії, Польщі, Угорщини.

Комплектуючі та фурнітура — виробництва Австрії, Німеччини, Італії.

Гарантійний термін експлуатації стандартних меблів — 2 роки.
Висока якість продукції, постійна робота у напрямку поліпшення технічних та споживчих характеристик, розширення асортименту знаходить відгук у широкого кола споживачів, що підтверджується збільшенням кількості замовників.

Адреса: м. Рівне, вул. Данила Галицького, 16. Більш детальна інформація за тел.
(362) 62-56-40, (362) 63-10-80 та на сайті http://www.olisma.com.ua


Мережа магазинів "Стіл та Стілець"



На сьогоднішній день у Рівному працює один магазин всеукраїнської мережі меблевих магазинів "Стіл та Стілець". Тут представлений широкий вибір меблів різного призначення: меблі для дому (обідні столи та стільці), офісні меблі (комп’ютерні столи, роликові крісла та стільці, кабінети керівників), меблі для кафе, барів, ресторанів, а також пластикові та садові меблі.

Магазин пропонує фабричні меблі вітчизняних та іноземних виробників, які гарантують якість товарів, а також тривалу експлуатацію і після закінчення гарантійного терміну. Магазин надає послуги доставки та збирання меблів, здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування.



Окрім того, у магазині "Стіл та Стілець" проводиться передсвятковий розпродаж предметів інтер’єру: люстри, картини, посуд та текстиль.

Адреса: м. Рівне, вул. Є.Коновальця,1Б, ТЦ "ШОК".
Більш детальна інформація за тел. (362) 64-52-57 та (362) 64-82-99.

Меблі від А до Я




Магазин "Меблі від А до Я" пропонує широкий асортимент корпусних і м’яких меблів для дому, офісу та навчальних закладів. Наші працівники нададуть консультації і допоможуть підібрати меблі саме для Вас. Підкажуть, коли доречніше взяти фабричні меблі, а коли виготовити на індивідуальне замовлення, на чому можна економити, а на чому економити не варто.

Ми реалізуємо меблі за цінами виробника: кухні, шафи-купе, кухонні куточки (м’які, дубові, з вологостійкої фанери і ДСП), кухонні столи, меблі у вітальню, табуретки, стільці, книжкові шафи, меблі для дошкільних закладів та дитячих кімнат — пропонує розширений асортимент виробів, матраци, м’які меблі.
Всі меблі на замовлення виготовляються з високоякісних матеріалів компанії Swisspan by Sorbes. Також Ви маєте можливість замовити меблі відомих фабрик України, а саме: Сокме (Львів), Меблі Стиль (Чернівці) — меблі еліт-класу, Мемель-Сервіс (Львівська область), БМФ (Біла Церква), Gerbor (Володимир–Волинський), Комфорт (Київ), Світ меблів (Умань), ПАТ "Котовська меблева фабрика" (меблі з натурального шпону, деревини та єврощита).



М’які меблі (тканина, шкіра-замінник, шкіра): Олюс меблі (Луцьк), Ясен (Старокостянтинів), ЛІР (Івано–Франківськ), ПП Пророк Світлана Миколаївна (Рівненська область).
Адреса: вул. Андрія Мельника, 25. Більш детальна інформація за телефонами (362) 43-02-17, (096) 212-81-80, (096) 77-33-707, (093) 70-46-738

Меблі Каприз



Виробництво корпусних та м’яких меблів. Реалізація, гурт та роздріб: меблеві тканини, фурнітура. Проектування та дизайн. ДВП, ДСП, МДФ.

Широкий асортимент: м’які частини, спальні гарнітури, шафи купе, кухні, вітальні, столи, крісла, вітрини, комоди, підставки, килими, картини, тумбочки TV, клеї, декори, нитки, механізми трансформації та ін.

Меблі високої якості повинні у собі поєднувати вишуканість та стриманість стилю з широкими функціональними можливостями. Характерні ознаки, за якими наші клієнти обирають меблі Салон-магазину "Меблі-Каприз", стали сучасний дизайн, безпечність та якість, перевірена часом. Підприємство гарантує комфорт для своїх клієнтів, адже дбає про надійність меблів, у виробництві яких використовують лише якісні матеріали. Так, приміром, для шанувальників натурального товару пропонуємо меблі з деревини вільхи та дуба. Для оббивки використовуються лише якісна італійська шкіра та тканини з Туреччини.



Крім того, у виробництві застосовуємо фанеру, синтепон та поролон провідних вітчизняних виробників. Уся сировина та комплектуючі проходять усі необхідні гігієнічні перевірки, а готова продукція — обов’язкові періодичні випробування. Особливої краси та національного колориту меблям "Каприз" надає оздоблення ручного різьблення.

1 грудня 2012 о 12 годині на вул. Петра Могили, 28 відбудеться відкриття демонстраційного залу.

Адреса: вул. П. Могили, 28, Ґрунтова, 1, Павлюченка, 33. Більш детальної інформації за тел. 0(362) 68-40-08, 0(362) 63-14-34, 0(362) 60-79-53.

ПП Пастух




ПП Пастух пропонує меблі б/в з Європи, а саме дивани та м’які частини зі шкіри.

Наші меблі збагатять інтер’єр Вашої кімнати. Якісні та зручні м’які частини німецького та італійського виробництва різноманітних дизайнів. Найкращі меблі у хорошому стані за помірну ціну.



Адреса: вул. Київська, 67а


М’які меблі ADK



Меблева фабрика "АДК" виготовляє свою продукцію лише з якісних, екологічних матеріалів, що пройшли санітарно-гігієнічну експертизу. Німецьке та італійське обладнання дозволяє забезпечити високу точність проведення всіх операцій, що також підвищує якість та надійність меблів.
Естетичні аспекти та технічні параметри постійно вдосконалюються, щоб меблі відповідали вимогам найприскіпливіших покупців.

Асортимент: при болю в шиї та спині або якщо є проблеми з хребтом, Вам найкраще підійдуть ортопедичні дивани меблевої фабрики ADK. Наповнення диванів – букова ламель та пружинні блоки німецько-польської фірми "Геркулес".

Висока щільність пінополіуретану 35-55, що містить в собі витяжку натурального каучуку. За рахунок цього дивани пружні, але водночас й амортизовані, що дуже ефективно і лікувально впливає на Ваш хребет та надає правильної форми тілу при відпочинку. Дивани дуже легкі при розкладанні.

Адреса: вул. Євгена Коновальця, 1б (ТЦ "Шок"). Більш детальна інформація за тел.
(067) 876-06-89 та (097) 544-89-67.

Меблі з Європи



Магазин представляє німецька та українські комплекти: кухні, спальні, матраци, м’які куточки, корпусні меблі, шафи-купе, дитячі кімнати, включаючи ліжечка різних дизайнів. Також миючі та безфосфатні засоби, насіння (все для саду та городу).
Меблі з натуральної шкіри та вирізьбленого дерева. До комплекту кухонь входять: газова плита, електрогриль, мийка, витяжка та холодильник. Меблі від львівських виробників можуть бути як для простого сидіння, так і для спання.
Новим клієнтам надаються знижки 10% на німецькі меблі.



Адреса: вул. Льонокомбінатівська, 15. Більш детальна інформація за тел. (362) 43-67-52 та (098) 421-68-06.





На правах реклами