Ми у Facebook
03.12.2012, 10:15

Рівненські перукарі здобули "Кубок Харкова" [+Фото]

Рівненські перукарі-стилісти знову стали одними з кращих в Україні. Молоді майстри під керівництвом Ірини Раєвської вибороли 6 нагород на чемпіонаті "Кубок Харкова". Крім того журі конкурсу вручило рівненській команді головну нагороду першості.
За словами керівника рівненської команди Ірини Раєвської, наші майстри регулярно представляють місто на різноманітних всеукраїнських та міжнародних чемпіонатах. Втім, у чемпіонаті з перукарського мистецтва "Кубок Харкова" змагались вперше.



Більше фото в фотогалереї

У десятому, ювілейному "Кубку Харкова" брали участь команди з 14 міст України та двох міст Росії.




Більше фото в фотогалереї

- За регламентом чисельність команд - 15-18 чоловік, ми приїхали у значно меншому кількісному складі, однак не в якісному, - зауважила авторка найкреативнішої засічки в Україні Ірина Раєвська. - Всі рівненські майстри стали призерами чемпіонату.

Ольга Дзидзан виборола срібну нагороду в номінації "Чоловіча стрижка" та бронзову нагороду у номінації Full Fashion Look. Еліна Рустамова стала бронзовою призеркою у номінації "Нова коса". Алла Савчук також виборола бронзу у Модній технічній категорії зачіска на довгому волоссі.



Більше фото в фотогалереї

А за рішенням журі золоту нагороду та "Кубок Харкова" у номінації "Нова коса" здобула Тетяна Кунька. Також дівчина відзначилась бронзовою нагородою у номінації "Весільна зачіска".



А як Ви вважаєте, чи може Рівне стати центром перукарського мистецтва?





На правах реклами