Ми у Facebook
10.12.2012, 18:46

Чи виїдуть танки на рівненські дороги?

Починаючи з вихідних сніг на Рівненщині йде безперестанку. Через це ускладнюється рух автомобілів та пішоходів. Синоптики ж прогнозують таку погоду ще протягом двох днів — до 13 грудня.
Така негода не тільки в Україні. Сніг перетворив країни Європи у великий затор. Через негоду там довелося скасувати сотні рейсів, автомобілі стоять у заторах на дорогах, завалених снігом, навіть потяги курсують із значним запізненням.

Найважче було мешканцям Балкан, там снігопад тривав понад 30 годин. Зимова негода заблокувала дороги, обірвала дроти і залишила без електрики міста та райони. До того ж, у таких умовах вже померло кілька десятків людей.

Рятувальники витягали застряглі на трасах автомобілі навіть за допомогою танків.

В Україні також раз по раз з’являється інформація, що на шляхах у снігових заметах страждають люди, МНСникам доводиться рятувати людей зі снігового полону.

Рівне перетворилось за ніч на суцільну ковзанку (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ) [+Фото]

Окрім того, через неналежний стан доріг у Рівненській області співробітники ДАІ 10 грудня склали три протоколи.

Адже через снігопад, який триває вже другу добу, нерозчищеними залишаються майже всі автошляхи, окрім центральних доріг, де комунальники ще встигають впоратись із снігом.

Для порятунку автомобілів зі снігових заметів у Рівному до допомоги танків не вдавались — для цього використовували снігоочисну техніку.

Як розповіла старший інспектор ВДАІ УМВС в Рівненській області Світлана Марко, хоч снігоочисна техніка на дорогах області максимально задіяна до роботи, та все ж вона може охопити тільки головні вулиці. Тому через неналежне утримання доріг у зимовий період працівники Державтоінспекції склали три адміністративні протоколи на чиновників дорожніх служб.

Зранку на дорозі у Білій Криниці Рівненського району водій вантажівки не впорався з керуванням на слизькій дорозі — його автомобіль розвернуло, і він перекрив дорогу іншим автомобілям.

Рівненських водіїв застерігають: на дорогах ожеледиця

Тим часом ДАІ попереджає про подальше ускладнення погодних умов і рекомендує водіям бути обережними за кермом, і навіть за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті.

Якщо у вашому дворі чи вулиці не все в порядку з розчищенням дороги чи посипанням піском, надсилайте свої фото на електронну адресу dorogu.rivnogo@gmail.com - щоб вказати комунальникам на ті ділянки, де є проблеми.

Поради рівнянам, як не впасти в ожеледицю





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ