Ми у Facebook
16.12.2012, 11:40

А ви вибрали, де відзначити Новий рік: огляд кафе та ресторанів Рівного [+Фото]

Передсвятковий гомін, бій курантів, дзвін келихів, радісний сміх і здійснення бажань! Це те, чого ми щороку чекаємо від Нового року — казки, чарівництва, початку нового життя. Та чим ближче свято, тим менше шансів потрапити у пристойний заклад, оскільки все вже буде зарезервовано.
Тому OGO.ua пройшовся рівненськими кафе та ресторанами задовго до Нового року, щоб у вас була можливість визначитися, в якому закладі святкувати.


Кафе "Гостинна хата" (м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 22)

У кафе “Гостинна хата” місце знайдеться для всіх. У закладі проводяться весілля, корпоративні вечірки, дні народження, ділові зустрічі та просто веселий відпочинок у колі друзів. У просторому залі можуть розміститися 180 чоловік. Спеціально для молодших відвідувачів у “Гостинній хаті” є “Дитяча кімната”, де ви зможете влаштувати дитяче свято на будь-який смак.

У закладі вас приємно здивують українським колоритом та високоякісним обслуговуванням. До ваших послуг у кращих традиціях смачна українська домашня кухня. Музиканти створять для вас та вашої компанії неповторну атмосферу та чудовий настрій. Увесь колорит і невичерпний позитив української душі зібраний тут.

13 грудня у закладі святкуватимуть Андрія з традиційними для цього дня варениками. Перед Новим роком, з 20 грудня, будуть проводитися новорічні корпоративи з "живою" музикою, новорічними програмами та стравами, дискотеками, Дідом Морозом та Снігуркою.

Детальна інформація за тел. (362) 43-94-95, (097) 359-77-98


Готельний комплекс "Марлен" (м. Рівне, вул. Грушевського, 13)

Готель-ресторан "Марлен" працює цілодобово, і це є неабиякою перевагою. Зручні кімнати, високий рівень обслуговування, сучасні комунікаційні технології, чудова кухня та традиційна українська гостинність — до ваших послуг.

У ресторані закладу проводять банкети, вечірки, святкові обіди, дні народження, зустрічі з друзями та партнерами, семінар або конференції та весілля. Щовечора лунає "жива" музика.

Напередодні Нового року будуть проводитися новорічні програми.
Більш детальна інформація за телефонами (362) 69-06-00, (362) 69-05-99, (362) 69-05-88, (362) 24-20-87 та на сайті http://marlen.com.ua


Готельний комплекс "Орлан" (м. Рівне, вул. Відінська, 9)

"Орлан" — готельний комплекс, який пропонує своїм гостям зручні номери, ресторан, де можна смачно поїсти, послуги салону-перукарні з жіночим та чоловічим залами та багато іншого.

Ресторан з українською домашньою кухнею. У меню — страви на мангалі, рибні, м’ясні, овочеві, власна консервація, пиво на розлив, соки, алкогольні напої тощо. Можливе попереднє замовлення.

Для святкування ювілеїв, днів народжень чи інших визначних подій можна замовити одну з трьох банкеток або простору залу на 100 осіб.

Будуть проводитися новорічні корпоративи, більш детальна інформація за телефонами (362) 23-41-72 — ресторан, (066) 044-56-57, (067) 116-37-01, (362) 64-31-01 – готель, (362) 28-28-96 — салон краси "Стиль" та на сайті http://hotelorlan.com.ua


"Іоланта", ресторан, бар, кальян-зала (м. Рівне, вул. Данила Галицького, 9в)

"Іоланта" — гарне місце для проведення весільних банкетів, святкування ювілеїв, днів народжень та інших урочистих подій. До ваших послуг: жива музика, велика зала ресторану, що розрахована на 80-120 осіб, українська зала на 45-50 осіб, кальян-зала на 45-50 осіб.

Частують гостей найрізноманітнішими м’ясними та рибними стравами, салатами та багато чим іншим. Для винуватців урочистостей — безкоштовні сюрпризи від закладу. Для постійних клієнтів у "Іоланті" діє флаєрно-бонусна система.

Будуть проводитися святкові новорічні та різдвяні корпоративи з неперевершеною шоу-програмою, святковим меню та різноманітними сюрпризами. Більш детальна інформація за телефоном (362) 64-39-18.



Ресторан "Європа" (м. Рівне, вул. Набережна, 1б)


Зустрічає гостей коктейль-бар на 50 чоловік. У ресторані-кабаре (нижня зала) комфортно можуть розміститися 130 відвідувачів. Тут змонтована сцена, де гостям закладу зручно переглянути різноманітні танцювальні номери. Для дружної компанії в "Європі" є дві VIP-зали на вибір. Одна може вмістити 15 осіб, інша розрахована на 25 чоловік. Відпочити, поспілкуватися з друзями, при цьому милуючись краєвидами, можна на закритій балконній терасі на 80 чоловік.

У ресторані чудово поєднали європейську кухню з кращими традиціями української: фірмові м’ясні та овочеві шашлики, стейки з м’яса та риби, приготовлені на мангалі, різноманітні салати (понад 60 видів), смачні холодні та гарячі закуски.

Ресторан "Європа" — гарне місце для проведення урочистих подій, корпоративних вечірок, дитячих свят. Будуть проводитися новорічні та різдвяні корпоративи. Більш детальна інформація за телефоном (362) 26-58-88.


Кафе-бар-клуб "Джемм" (м. Рівне, вул. Короленка, 1а, ТЦ "Злата Плаза")

Кафе-бар-клуб "Джемм" пропонує своїм відвідувачам унікальне меню, яке складається з кращих страв української, британської, іудейської та італійської кухонь. Ну а авторські страви від шеф-кухаря не залишать байдужим найвимогливішого клієнта.

Щоп’ятниці та щосуботи у закладі музику грає діджей, проводяться тематичні й танцювальні вечірки. Якщо необхідно організувати банкет, корпоративне свято, день народження, зустріч друзів, вам завжди будуть раді.

У новорічну ніч у "Джеммі" буде шоу-програма, конкурси, дискотека, Дід Мороз та Снігурка. Також будуть проводитися новорічні корпоративи. Більш детальна інформація за телефоном (0362) 61-59-99 та на сайті http://jamm.rv.ua/



Нічний клуб "Лагуна", Паб Yellow submarine (м. Рівне, вул. Соборна, 191)


Нічний клуб "Лагуна", безумовно, вже довгий час є обличчям клубного життя Рівного. Комплекс, що вміщує до 1000 чоловік, має два поверхи, чотири бари, запальний балет та драйвових дівчат-Pj, швидких офіціантів та привітних барменів. Хороший вибір алкогольних та слабоалкогольних напоїв, різноманітних коктейлів та фірмових європейських страв, широкий асортимент заправок до кальянів. Посадочних місць – до 250.

У Yellow submarine на вас чекають два комфортних зали. Перший зал вміщує до 60 чоловік. Другий зал розрахований на 50 персон. Тут добре відзначити день народження, організувати веселу вечірку чи корпоратив. Де б ви не розмістились, тут можна чудово повечеряти, скуштувати повноцінні комплексні обіди за доступною ціною, насолодитися свіжим пивом з безліччю різноманітних закусок та багато іншого.

Будуть проводитися новорічні корпоративи в обох закладах. У "Лагуні" святкуватимуть новорічну ніч. Телефон для довідок та бронювання столів (362)634-111 або 634-255.


Ресторан Ventotto (м. Рівне, вул. 16 Липня, 71)

У закладі пропонуються страви італійської кухні, все багатство неповторних кулінарних смаків. Пасти, різотто, лазанья, класичні італійські десерти і, звісно ж, піца, що випікається у спеціальній печі на дровах. Винна карта закладу приємно здивує багатою палітрою смаків.

Ventotto підійде для романтичних побачень, ділових зустрічей і спілкування з друзями. У ресторані можна провести весілля, фуршет, відсвяткувати день народження, ювілей, є літній майданчик, розрахований на 120 місць. Є можливість відсвяткувати новорічний корпоратив до 125 чоловік. Детальна інформація за телефоном (362) 26-66-24.


Готельно-розважальний спортивний комплекс "Хутір" (Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Дубнівська, 11б/1)

У готельно-розважальному спортивному комплексі “Хутір” ви зможете пограти у боулінг (два зали), міні-гольф, великій теніс, більярд, скуштувати страви української та європейської кухонь під “живу” музику, відпочити у готелі, оздоровитися у фінській сауні, російській бані з басейном.

Ресторанна зала в українському стилі зі справжньою українською піччю та декоративним млином розрахована на 120 осіб, а також банкетні зали: “Святкова зала” на 300 осіб, “Княжа зала” на 30 осіб, “Морська зала” на 25 осіб, “Козацька зала” з мангалом на 25 осіб.

На Новий рік проводитимуться святкові корпоративи. Креативні шоу-програми, дискотеки, діджеї, Дід Мороз та Снігурка, мім та фокусники чекають на Вас. А у Новорічну ніч для усіх гостей влаштують фаєр-шоу, салют. Окрім того, кожен зможе вибрати музику собі до смаку, адже діджеї гратимуть в одному залі, а “жива” музика лунатиме в іншому.

Детальна інформація за телефонами (362) 61-30-58, (067) 695-11-12 та на сайті http://hutir.com/


Готель "Україна", ресторан Lublin, паб "Айріш" (м. Рівне, вул. Соборна, 112)

У ресторані Lublin можна за обідом провести ділові перемовини, у романтичній та затишній атмосфері повечеряти, провести презентацію, корпоратив, фуршет чи банкет. Талановиті та досвідчені кухарі порадують вас різноманітними вишуканими стравами польської та європейської кухні.

В Айріш-пабі ви відчуєте смак Ірландії із келихом найкращого в світі пива Guineess, та зануртеся в атмосферу тепла та затишку під час проведення вечірок, перегляду трансляцій спортивних подій. Приємна жива музика від гурту Sound+, класична європейська та національна ірландська кухня, великий вибір розливного пива, — прийди й переконайся! Одночасно ПАБ може обслуговувати до 100 гостей. Приймаються замовлення на новорічні корпоративи у закладі.

У ресторані Lublin відбудеться святкування Нового року. На вас чекають різноманітні сюрпризи, діджеї, ведучий, Дід Мороз та Снігурка. При проведені новорічної ночі у ресторані ви отримаєте знижку 10% на проживання у готелі "Україна".
Детальна інформація за телефонами (362) 64-91-44 (ресторан), (362) 64-91-46 (паб), http://www.hotelukraine.rv.ua/





На правах реклами